André Hazes bedankt mensen met wie hij werkt: ‘Wat ben ik jullie dankbaar!’

andre

André laat weten dat hij erg dankbaar is dat hij mag werken met fantastische mensen

Wie de Instagram-pagina van volkszanger André Hazes weleens onder de loep heeft genomen, ziet dat de 24-jarige zanger veel foto’s van zijn gezin en carrière deelt. Gisteren nam de zanger een momentje om de mensen met wie hij werkt een hart onder de riem te steken, want hij neemt hen zeker niet voor lief.

Op zijn social media kanaal wil de zanger kwijt dat hij het ontzettend belangrijk vindt om een goede band te hebben met de mensen met wie hij werkt.

‘Iedereen is gelijk’

“Als ik een ding belangrijk vind, is het een goede band met d mensen met wie ik werk”, begint de zanger zijn berichtje op Instagram. “Iedereen is gelijk! Voor haantjes is geen ruimte. De sfeer onderling is zo goed. We hebben zo’n heerlijke band, zo’n fijne sfeer onderling. Ik ben jullie zo dankbaar!”

Wederzijds

Het gevoel dat André in zijn berichtje omschrijft, is wederzijds. Bij zijn bericht plaatst hij een foto van een gesprek dat hij met Davy Keys had. Davy werkt als producer, songwriter en werkt, zo halen we uit het bericht, nauw samen met de zanger. In het gesprek vertelt Davy dat hij blij is dat hij André kent. “Hoe zou ik moeten leven zonder jou”, vraagt hij zich af.

Lees ook: Monique Westenberg praat openhartig over haar relatie: ‘André is veranderd’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram André Hazes| Beeld: Videostill