André Hazes heeft al ‘deels’ een verlovingsring voor Monique

andre hazes verlovingsring

Het duurt niet lang meer voordat André zijn Monique ten huwelijk vraagt

Na een moeilijke periode aan het eind van vorig jaar en begin dit jaar gaat het inmiddels beter dan ooit tussen André Hazes en Monique Westenberg. De twee hebben in de zomer samen met zoontje André junior genoten van een heerlijke vakantie op het Italiaanse Sardinië. Nu lijken ze klaar voor de volgende stap. André heeft de verlovingsring zelfs al ‘deels’ klaarliggen!

Aanzoek

André weet bijna zeker dat Monique ‘ja’ zou zeggen als hij haar nu ten huwelijk zou vragen. Dat vertelt hij aan Privé. “In het begin, toen we net weer bij elkaar waren, vond ik het niet gepast om over een aanzoek te beginnen”, vertelt de volkszanger aan het weekblad. “Ik had immers haar leven overhoopgehaald door van huis weg te gaan. Maar nu ben ik er wel klaar voor. Het gaat ook gebeuren, maar ik houd lekker geheim wanneer. Het is voor mij duidelijk dat deze vrouw de juiste is voor mij.”

Verlovingsring

Een aanzoek zit er dus zeker aan te komen. De verlovingsring ligt zelfs ‘deels’ al klaar, vertelt André. “Ik zeg eigenlijk al te veel. Niemand weet dat ik al eerder op het punt heb gestaan om Moon te vragen. Ik was al heel ver en had bij een vriend al een mooie, bijzondere steen gekocht, die in de ring moet”, gaat hij verder. “Vlak voor het moment dat ik het aandurfde, kwam onze relatie in zwaar weer.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat zijn we uit??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Titanic

Toch heeft André er geen spijt van dat alles zo is gelopen en dat hij Monique niet eerder ten huwelijk heeft gevraagd. “Dan was ons huwelijk misschien net als de Titanic vroegtijdig ten onder gegaan. Dit heeft zo moeten zijn. Hoe we er nu in staan, is totaal anders. Mensen kunnen denken: ‘Dat is een leuk plaatje’, maar het is echt anders bij ons. Ik ben zo blij hoe alles is gelopen.”

Lees ook: André Hazes over vaderschap: ‘Ik zal nooit een standaard vader zijn’

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube