André Hazes deelt eerste beelden van documentaire André Hazes: The Next Chapter

André Hazes

‘Het is zo raar wat er allemaal veranderd is sinds ik niet meer drink’

We hoeven niet lang meer te wachten, want op 18 november is het vervolg van de documentaire van André Hazes te zien op Videoland. Benieuwd wat er onder meer in de documentaire voorbij komt? De streamingdienst en zanger delen de eerste beelden van André Hazes: The Next Chapter op Instagram.

The Next Chapter

In de eerste documentaire gaf André zich helemaal bloot en deelde hij eerlijk hoe hij de afgelopen jaren heeft gedeald met zijn verslavingen. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. In het nieuwe driedelige vervolg zien we hoe André het leven oppakt nu hij zijn verslaving achter zich heeft gelaten.

Op Instagram deelt André de eerste beelden van het vervolg van zijn documentaire, genaamd Andre Hazes: The Next Chapter. “Vanaf 18 november komt er wekelijks een aflevering van deel twee van mijn docusoap. Hoe pak ik het leven op na het vechten tegen mijn verslavingen. Hoe ga ik om met tegenslagen, met hoogtepunten en dieptepunten. Deze 3 afleveringen zijn voor de mensen die geloven dat het licht altijd wint van het donker door hard aan jezelf te werken, in jezelf te geloven, en te doen wat jij voelt wat voor jou goed is. Je hebt maar 1 leven. En ik ook ??”, luidt de caption bij de post.

Eerste beelden

“Ik heb niet het idee dat ik heb laten zien wat ik kan”, vertelt André in de video. “Het is zo raar wat er allemaal veranderd is sinds ik niet meer drink. Het feit dat ik het allemaal nuchter moet gaan doen, dat is misschien nog wel het engste.” Maar André is niet de enige die aan het woord komt in de nieuwe documentaire, ook liedjesschrijver Bram Koning, die eerder behoorde tot het team van André, deelt zijn emoties in een scène. “Ik heb ook een emotie hè, ik ben net aan de kant gezet.” André heeft zijn oude team verlaten en is verder gegaan met een nieuw team van muzikanten, producers en songwriters. “Als je boos bent ben je boos, alleen ga niet liegen”, horen we de zanger zeggen. “Ik moet niet meer. Ik moet helemaal niets meer, alleen ademen en gewoon gelukkig zijn.”

Daarnaast zien we ook de liefde van zijn leven Monique Westenberg in de video verschijnen. “Als iemand nu aan mij vraagt ben je nu gelukkig, dan zeg ik echt oprecht: ‘ja ik ben gelukkig’”, vertelt Monique. Waarna we André horen zeggen: “Ik heb altijd geroepen dat Monique de liefde van mijn leven is, en daar heb ik eigenlijk nooit aan getwijfeld.” Ahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Zonder filter

“Nadat ik André volgde tijdens zijn struggle met verslavingen was naar mijn gevoel het verhaal nog niet verteld”, zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey. “Afkicken is één, maar het volhouden en je leven opnieuw vormgeven is een ander verhaal. André gaf me opnieuw de kans hem een jaar van heel dichtbij te volgen. Het jaar waarin hij de cirkel blijvend doorbreekt en ondanks tegenslagen kijkt naar de toekomst”, vertelt ze over de docu. “Een coming-of-age verhaal. Opnieuw bloedeerlijk en zonder filter.”

Nieuwe manier van leven

“Afkicken van een verslaving is niet een einde maar juist het begin van een nieuwe manier van leven. Hoe pakt hij dit leven weer op? En hoe claimt hij zijn plek op het podium weer terug na bijna twee jaar afwezigheid?” vertelde Videoland eerder over de docu. “We zien de weg naar zijn eerste tv-interview bij Eva Jinek en zijn comeback optreden bij Holland Zingt Hazes, we volgen hem bij het maken van nieuwe muziek én krijgen een kijkje in zijn privéleven met Monique.” We can’t wait!

André Hazes: The Next Chapter is vanaf 18 november te streamen bij Videoland.

Lees ook: Nieuw kijkvoer: deze films en series verschijnen volgende maand op Videoland

Bron: Grazia, Instagram @videolandonline & @andrehazes | Beeld: NL Beeld, Instagram @andrehazes