‘André Hazes gaat deze zomer al samenwonen met Sarah van Soelen’

André samenwonen

De tortelduifjes laten er geen gras over groeien

Het is allang geen geheim meer dat André Hazes en Sarah van Soelen tot over hun oren verliefd zijn op elkaar. Onlangs vierden ze hun liefde al onder de Spaanse zon en zou Sarah zelfs een ‘A’ hebben laten tatoeëren voor haar nieuwe vriend. Het lijkt erop dat de tortelduifjes het liefst zoveel mogelijk bij elkaar willen zijn, want het schijnt dat de twee deze zomer al gaan samenwonen. 

Droomflat

Volgens weekblad Story heeft André een ‘droomflat’ gekocht in Rotterdam, vlakbij zijn oude villa waar ex-verloofde Monique Westenberg met hun 4-jarige zoontje Dré is blijven wonen. Het appartement stond te koop voor een luttele 815.000 euro. Daar krijg je wel een mooie oppervlakte voor. De flat telt namelijk 146 m2 woonoppervlakte, met een woonkamer van 60 m2.

Kinderkamer

Daarnaast is er een ruim, overdekt balkonterras dat volledige privacy biedt. En aangezien André en Sarah de afgelopen maanden volop in de schijnwerpers hebben gestaan, is dat wel even prettig. Naast de master bedroom met inloopkast heeft het appartement ook een kinderkamer, zo meldt Story. Dat betekent dat de kleine Dré lekker vaak kan komen logeren.

Liefdesbaby

Even leek het erop dat er ook een liefdesbaby onderweg was, nadat André onderstaand kiekje met de tekst ‘Baby blue‘ op Instagram plaatste. Fans dachten dat André en liefje Sarah in verwachting waren van een jongetje, maar hier bleek uiteindelijk niets van te kloppen. “Ik ben knettergek, maar niet zo gek”, vertelde de zanger aan Shownieuws. ‘Baby blue‘ ging dus niet over een aanstaande baby, maar over een liedje, dat een speciale betekenis heeft voor het stel. “Zachary Isaac met Baby blue”, aldus André. “Dat draaiden we toen we elkaar leerden kennen. En dat is ons liedje nog steeds.”

Lees ook: Rachel Hazes deelt flinke sneer uit aan dochter Roxeanne

Bron: Story, Grazia | Beeld: Videostill