Kippenvelmoment: André Hazes zingt duet met zijn vader

Andre Hazes duet

Veel fans hielden het niet droog

Een emotioneel moment in de Ziggo Dome gisteravond. Tijdens de zevende editie van Holland zingt Hazes stond André Hazes voor het eerst samen met zijn vader op het podium. De twee zongen een prachtig duet, dat veel concertbezoekers emotioneerde. Het levensechte hologram van Hazes senior doet je bijna geloven dat hij voor even uit de dood herrezen is. Op Twitter regent reacties van ontroerde fans. 

Monique Westenberg: ”Voor één keer kon ik mijn man samen zien met zijn vader.”

Hologram

‘Hey ouwe, dat had je niet gedacht hè…’, schrijft André Hazes op Instagram. In het filmpje dat hij plaatste is te zien hoe hij gisteravond samen met een levensecht hologram van zijn vader op de bühne stond. Hazes senior overleed in 2004 als gevolg van een hartstilstand. De twee zongen ‘kleine jongen’ en brachten menig Hazes-fan daarmee aan het huilen.

Emotioneel

Het was een emotioneel moment voor zowel André Hazes zelf, als de fans. Op sociale media stroomden de reacties op het duet binnen. Ook reageerden fans massaal op de foto van het duet die André Hazes gisteravond op Instagram plaatste. ‘Het was echt een kippenvelmoment’, en: ‘Het was geweldig, een lach en een traan!’ luidden enkele berichten.

Papa en opa

Ook Andrés vriendin, Monique Westenberg, was onder de indruk van de ontroerende gebeurtenis. ‘Wat was dit bijzonder. Voor één keer kon ik mijn man samen zien met zijn vader. Ik kan niet wachten om dit filmpje morgen aan die kleine te laten zien. Papa samen met opa!’, schrijft ze op Instagram.

Lees ook: Kijkers Ik Vertrek raken niet uitgepraat over de positieve Everth en Frenske

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m Op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill

Array