‘André Hazes en verloofde Monique Westenberg definitief uit elkaar’

André Monique

De twee waren sinds afgelopen december verloofd

Het is een schamele drie maanden geleden dat André Hazes op één knie ging voor zijn grote liefde Monique Westenberg. Waar de meeste kersvers verloofde stelletjes dan nog op een roze wolk zitten, lijkt de liefde alweer bekoeld tussen de twee. Volgens Story zijn André en Monique namelijk opnieuw uit elkaar. Het weekblad meldt dat een betrouwbare bron heeft bevestigd dat André hun woning heeft verlaten en dat de relatiebreuk dit keer écht definitief is. 

Verloofd

Op zaterdag 12 december vroeg André Monique, zijn grote liefde en moeder van zijn zoon, ten huwelijk in het Wereldmuseum in Rotterdam. De twee sloten het jaar volledig anders af dan hoe ze het waren begonnen. Een jaar daarvoor ruilde de zanger zijn stabiele gezinsleven namelijk in voor een intense affaire met presentatrice Bridget Maasland.

Het roer om

Na een relatie van vier maanden besloten André en Bridget er een punt achter te zetten. André zei klaar te zijn met het leven vol seks, drank en rock ‘n’ roll en smeekte Monique hem terug te nemen. Hij gooide het roer volledig om: de drank ruilde hij in voor gezonde voeding en de sportschool werd zijn favoriete plek. En dat wierp zijn vruchten af. Niet alleen voor André zelf, maar ook voor zijn relatie met Monique.

Uit elkaar

Kortgeleden was het verloofde stel nog samen op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Monique bezocht daar een ezelopvangcentrum waarvoor ze zich inzet. Ook hadden ze natuurlijk wat vrije tijd om samen van de zon te genieten. Deze blijheid duurde niet lang, meldt Story. Volgens een insider is namelijk niet veel later de bom gebarsten tussen André en Monique. Wat de reden van de breuk is, is volgens het weekblad nog niet bekend. Wel schijnt André zijn spullen al te hebben gepakt en uit hun woning te zijn vertrokken, waar Monique en zoontje André Jr. blijven wonen. Tevens deelde Monique vanochtend een veelzeggende foto op Instagram. Bij een foto met haar zoontje schrijft ze de tekst: “Onvoorwaardelijk.”

Update

Inmiddels is het verdrietige nieuws bevestigd door het management van André. “Het leek allemaal goed te gaan. André voelde zich helemaal honderd procent fit. Door de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp”, vertelt het management aan Privé. “Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan.”

Lees ook: Marco Borsato brengt met comeback emotionele ode aan Leontine

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Array