André Hazes biedt excuses aan: “Velen van jullie hebben me gewaarschuwd”

‘Het spijt me als ik mensen teleurstel’

André Hazes is vandaag naar buiten gekomen met opmerkelijk nieuws. Op zijn Instagrampagina deelt hij een foto met daarop het woord ‘sorry’. Sorry, want de zanger heeft voor de komende maand al zijn optredens afgezegd. 

Naar eigen zeggen moet de zanger rust houden.

Hoofdpijn

Hij vertelt dat hij naar de dokter is gegaan omdat hij ontzettend veel pijn in zijn hoofd had: “Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mijzelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren.”

Aanleiding

Hij vertelt dat een opmerking die iemand ooit maakte, altijd is blijven hangen: “Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat wat mijn vader bereikt had, mij nooit zal lukken… Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf. Ook hebben velen van jullie mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen.” André heeft dan ook besloten dat het voor eventjes goed is geweest.

Gesprek

“Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen. We hebben besloten om minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen. Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken.” Wel laat hij weten niet lang uit de running te zijn: “Ik zie jullie snel weer!”

Lieve mensen, Gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren. Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat mij wat mijn vader bereikt had, nooit zal lukken… Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf. Ook hebben velen van jullie mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen. Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen. We hebben besloten minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen. Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken. Ik zie jullie snel weer!???

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: Reddingsbrigade waarschuwt ouders: ‘Kijk naar je kind in plaats van je telefoon’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Grazia | Beeld: videostill