André Hazes deelt betekenisvolle en emotionele foto van zijn moeder met zoon

André Hazes

Wat fijn om deze liefdevolle foto van de twee te zien

Dat de onderlinge relaties in de familie Hazes de afgelopen periode niet bepaald van een leien dakje ging, mag duidelijk zijn. André had voor een lange tijd geen contact meer met zijn moeder en zus. Desondanks is inmiddels de familieband weer hersteld met moeder Rachel Hazes. 

Wél moest Rachel eerst haar excuses aanbieden voordat ze baby André mocht zien.

André Hazes

Gelukkig lijken de tijden van ruzie tussen moeder en zoon voorbij. Rond de kerstdagen vorig jaar hebben de twee, dankzij hulp van vriendin Monique, alles uitgepraat en ziet Rachel haar kleinzoon regelmatig. Dat de band nu weer volledig hersteld is, is wel te zien aan de foto die André zelf deelde via zijn Instagram-account.

Liefdevolle blik

Ze zeggen niet voor niets: ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’. En deze uitspraak geldt zeker voor deze foto. André dacht blijkbaar hetzelfde, want de enige tekst die de zanger bij de foto schreef is een emoticon. Op de foto is oma Rachel toen zien met haar kleinzoon waarbij de liefdevolle blik naar elkaar meer dan genoeg zegt. Wij hopen dat deze band tussen oma en kleinzoon vanaf nu altijd zo liefdevol blijft als op deze foto te zien is!

??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: Dít filmpje van baby André Hazes junior doet je hart smelten!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Instagram, andrehazes