André Hazes en Glennis Grace begraven strijdbijl: ‘Vriendjes voor altijd’

André en Glennis delen een gezellig kiekje op Instagram

Afgelopen 5 december vierden André Hazes en Monique Westenberg het heerlijk avondje met hun zoontje. Na afloop plaatste de volkszanger een aantal gezellige kiekjes van zijn zoon Dré, samen met Sinterklaas en een aantal volledig zwart geschminkte Pieten. Zangeres Glennis Grace haalde samen met een aantal andere BN’ers uit naar de volkszanger en reageerde: “Je weet dat je m’n vriendje bent, maar mijn maag draait hier echt van om.” Inmiddels lijkt alles weer koek en ei tussen André en Glennis.

Flinke sneer op Instagram

Onder de fotoreeks van André Hazes liet Glennis Grace weten dat zwarte piet volgens haar echt niet kon. “Deze foto met Zwarte Pieten kan echt niet meer. M’n maag draait er gewoon van om en mijn hart huilt. Ik hoop dat je je ooit bewust wordt dat Zwarte Piet echt niet meer kan of zou mogen.” André heeft op deze reactie – en een hoop andere negatieve reacties – zelf niet gereageerd.

André Hazes en Glennis Grace

Of de twee nu niet meer door één deur kunnen? Daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. André deelde afgelopen dinsdagavond een gezellig kiekje met Glennis. Uit de beschrijving onder de foto lijkt alles weer koek en ei te zijn tussen de twee. Zo laat André weten: “Dat we in 2020 maar meer begrip voor elkaar en elkaars mening mogen hebben. Dat problemen opgelost kunnen worden (…) voor altijd vrienden!”

Vriendjes voor altijd

Ook op de Instagram van Glennis Grace blijkt duidelijk dat het akkefietje tussen de twee is uitgepraat. “Vriendjes voor altijd. Vandaag een heel goed gesprek gehad met elkaar met wederzijds begrip en respect”, deelt de zangeres onder de foto. “Wat ben ik trots op onze samenwerking. Is het te vroeg voor een kerstwens? Want dit wensen we namelijk iedereen.”

Lees ook: BN’ers zwaar teleurgesteld in André Hazes: ‘Dit had ik niet van jou verwacht’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube