Zien: André Hazes weer in het openbaar gespot

De afgelopen tijd zien we de zanger maar sporadisch

André Hazes woont momenteel bij zijn moeder Rachel om te herstellen van een burn-out. We zien de zanger dan ook maar weinig in het openbaar. Toch is hij gisteren weer op straat gespot, toen hij samen met een vriend aan het winkelen was. 

Gespot

Gisteren heeft André het ouderlijk huis verlaten om even te gaan winkelen. De volkszanger werd samen met zijn beste vriend en neef, Djarno Hofman, gespot in Amsterdam. Een aantal ‘juice-kanalen’ op Instagram hebben een foto in handen waarop de twee te zien zijn. “André Hazes is zojuist gespot op de PC (Hooftstraat, een dure winkelstraat in Amsterdam, red.) samen met Djarno Hofman”, schrijft het account @juicechannel__ bij de foto.

Moederliefde

Onlangs liet Rachel Hazes aan de Belgische pers weten hoe het met haar zoon ging. “Het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend.” Thuis bij zijn moeder wordt de zanger goed in de watten gelegd, zodat hij helemaal tot rust kan komen. Rachel maakt regelmatig stamppot met andijvie voor hem klaar, zijn lievelingseten. “Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig”, aldus Rachel. “Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. ‘Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen’, lach ik dan.” Ook vertelde Rachel dat haar zoon in therapie zit. “André volgt therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd.”

Lees ook: Rachel Hazes geeft update over André: ‘Hij woont nu bij mij thuis’

Bron: @juichechannel__ | Beeld: Brunopress