Kleine jongetjes worden groot: André Hazes jr. mag 5 kaarsjes uitblazen

andre junior

Zowel zijn tante als zijn moeder delen verjaardagskiekjes

Inmiddels is het alweer 5 jaar geleden dat André Hazes vader werd van de derde generatie Dré. Vandaag staan zijn moeder en tante dan ook stil bij deze mijlpaal van André Junior. Op Instagram delen ze enkele vrolijke kiekjes.

André Jr. junior

De nu vijfjarige André is de derde generatie André Hazes. Na de bekende volkszanger die in 2004 kwam te overlijden, en diens zoon André Hazes Junior, is het kleine Dreetje dus de derde die deze grote naam mag dragen. Vader André en moeder Monique Westenberg zijn inmiddels niet meer bij elkaar. De jonge Hazes wordt vandaag in elk geval volop in het zonnetje gezet!

Moeder deelt kiekjes

Zo deelt moeder Monique Westenberg zowel op haar Instagram feed als via haar Stories volop foto’s en video’s van de kleine. “En ineens ben je 5! Ik ben zo dankbaar dat ik vijf jaar geleden mama heb mogen worden van jouw mooie zieltje”, schrijft ze. “Die dankbaarheid krijg jij in alles van mij terug!” staat er verder in het bijschrift. In haar Instagram Story deelt ze bovendien hoe André zijn cadeautje openmaakt: “Een echte vlogcamera!” roept hij enthousiast terwijl hij de kindercamera openmaakt. Het zoontje van André en Monique weet namelijk op vijfjarige leeftijd al precies wat hij wil worden: vlogger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??????? ????? (@moniquenoell)

Tante Rox

Ook Roxeanne Hazes, tante van de aspirant-vlogger, feliciteert haar neefje hartelijk op Instagram. “We love you! Happy birthday grote neef,” schrijft ze. Op de zonnige foto zijn Roxeannes zoontje Fender en neef André te zien terwijl ze met elkaar aan het spelen zijn. Cute!

andre junior

Beeld: Instagram @roxeannehazes

Lees ook: Eindelijk duidelijkheid: André Hazes is weer terug in Nederland

Bron: Instagram @moniquenoell, @roxeannehazes | Beeld: Brunopress