André Hazes en Karen Damen duiken samen de studio in

André vertelt erg dankbaar te zijn voor zijn goede vriendschap met Karen

Het was nooit een geheim dat André Hazes en Karen Damen het goed met elkaar kunnen vinden. Het lijkt erop dat de twee het hoog tijd vinden om hun vriendschap naar een hoger niveau te tillen: de twee zijn namelijk de studio ingedoken en het ziet ernaar uit dat ze samen een nummer gaan opnemen.

De studio in

Er zijn mindere dingen om op een snikhete dag te doen dan in een koele studio zijn, zo vindt Karen. Op haar Instagram deelt ze een foto van haar en André die op het moment staan om de studio in te duiken. “Lekker in een frisse, donkere studio op een snikhete dag. En ook het gezelschap maakt veel goed”, schrijft Karen bij de foto. Meer over de samenwerking onthult de voormalig K3-ster nog niet.

Vriendschap

Karen en André zaten beiden in de Vlaamse variant van het programma Beste Zangers. De twee zijn goede vrienden en daar is André dankbaar voor. De zanger bekende zelfs dat hij vroeger een oogje op Karen had, toen ze nog in K3 zong. “Als ik met Karen ben, heb ik het gevoel dat die liefde nooit over is gegaan. Dus ik ben blij dat ik haar als vriend heb leren kennen”, zo vertelde André aan Shownieuws over zijn eerste liefdes. “Ik heb weinig mensen in mijn leven ontmoet met wie ik zo’n klik heb.”

Lees ook: Gerard Joling over de aangekomen coronakilo’s: ‘Het is een drama’

Bron: Instagram Karen Damen, Sh0w | Beeld: Videostill