André Hazes ziet tweede kindje met Monique wel zitten


André Hazes wil wel een heel elftal

De kleine spruit van André Hazes en Monique Westenberg wordt aan het eind van de maand alweer twee jaar oud. Dat is voor de ouders tijd om na te denken over verdere aanvulling van hun gezin. Als het aan André ligt, komen er nog wel een paar. Ook Monique is er wel voor in, maar het moet ze wel gegund zijn.

Alles is weer koek en ei tussen de twee.

Veertien

André Hazes is er klaar voor om nog meer kinderen te krijgen. “Ik wil er wel veertien”, zegt hij gekscherend bij RTL Boulevard. Zoveel kinderen zitten er waarschijnlijk niet in, want het stel kan niet op de natuurlijke manier kinderen krijgen. Maar, ook Monique ziet een tweede kindje wel zitten. “De bevruchte foetus ligt al te wachten in de vriezer”.

Relatie

Het gaat weer super tussen Monique en André. Hij is dol op zijn vriendin en wil haar ook niet kwijt. Of hij naar andere vrouwen kijkt? Zeker niet! André noemde zichzelf erg preuts en zou het nooit accepteren als een van de twee vreemd zou gaan. Dat zou hij Monique ook nooit aandoen.

Zoon

Vooral een tweede zoontje ziet André Hazes wel zitten. “Een tweede zoon lijkt me zo vet!” Vertelt hij. Maar ook een dochtertje lijkt hem wel leuk. Het geslacht maakt dus niet veel uit, maar dat een tweede gewenst is, dat is zeker. Monique zei nog dat ze moesten wachten op een nieuw huis, maar aangezien ze nu aan het verhuizen zijn, hoeft het niet lang meer te duren!

Nieuw huis

Monique en André verhuizen nu dan echt naar hun nieuwe huis. Voorheen woonden ze nog in kleine stacaravans en bungalows. Nu hebben ze een ‘echt grote-mensenhuis’, aldus André. De ruimte is er, de tuin is er, en een broertje of zusje voor kleine Dré ziet hij ook helemaal zitten. Dat zou nog eens leuk nieuws zijn! Het is ze gegund.

Lees ook: Roxeanne Hazes over breuk met broer André: ‘Ik heb geen ruzie met mijn broertje’

Dit bericht later lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia, Telegraaf | Beeld: Videostill