André Hazes is klaar om weer vader te worden

andre tweede kindje

Voor Monique ligt het krijgen van een tweede kindje echter moeilijker

André Hazes is weer helemaal gelukkig met zijn Monique en zoontje André junior. Naar eigen zeggen is het ‘nog nooit zo lang goed gegaan’ tussen hen. Nog een kleine erbij ziet de zanger wel zitten, maar voor Monique ligt dat lastiger.

Happy family

Dat André graag vader wil worden van een tweede spruit, steekt hij niet onder stoelen of banken. Op familiegebied zit het de zanger de laatste tijd dan ook eindelijk mee. Tussen hem en Monique gaat het beter dan ooit, zo laat hij weten aan Veronica Magazine. “We hebben zoveel tijd gehad om met elkaar te praten, en dat doen we steeds. Het is nog nooit zo lang goed gegaan tussen ons als nu. Dus een open communicatie werkt.” Dat André na een jarenlange ruzie ook weer met zus Roxeanne door één deur kan, maakt dat alles er nog rooskleuriger uitziet. Zo zijn neefjes Fender en Dré junior beste maatjes geworden en is het eveneens dikke mik tussen Monique en Roxeanne.

Kleintje op de borst

Reden genoeg voor de zanger om dit familiegeluk uit te breiden. “Ik zie mezelf wel met een kleintje op de borst liggen”, vertelt André. Voor het stel is dit echter niet zo vanzelfsprekend. Monique moet dan namelijk aan een intensief traject in het ziekenhuis beginnen. Daarom is het volgens André aan haar om aan te geven wanneer ze er helemaal klaar voor is. Ondertussen zit de zanger niet stil, want ook de verlovingsring voor Monique heeft hij al deels klaarliggen.

In de steek gelaten

Op zijn nieuwe album Thuis zingt André over de roerige periode die achter hem ligt. De volkszanger was zichzelf naar eigen zeggen kwijt en liet niet alleen Monique, maar ook zijn zoontje in de steek. Dat André weer introk bij Monique en André junior, was dat dan ook even wennen voor de kleine. “Toen ik net weer thuis woonde, raakte hij [André junior, red.] helemaal in paniek als ik mijn schoenen aandeed. Ik moest ze dan meteen weer uitdoen”, vertelt Hazes aan RTL Boulevard. “Hij vond het heel raar dat ik bleef, dat ik niet de volgende dag weer wegging.” Hoewel de band tussen vader en zoon nu weer sterk is, heeft André wel laten weten dat hij nooit een standaard vader zal zijn.

View this post on Instagram

Q•Time

A post shared by ??????? ????? (@moniquenoell) on

Lees ook: André en Roxeanne delen kiekje vol broer- en zussenliefde

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard