André Hazes en Monique Westenberg herenigd voor sinterklaasviering met zoontje

Andre Hazes

De twee exen kwamen samen om liedjes voor de haard te zingen

Monique Westenberg en André Hazes konden een aantal maanden geleden nog niet samen door één deur, maar hier is flink verandering in gekomen. De twee exen kwamen namelijk samen om Sinterklaas te vieren met zoontje André Jr.

Spannende tijd

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat er een hele spannende tijd aanbreekt voor kinderen. Een verlanglijstje maken, je schoentje zetten en de grote vraag of alles goedkomt met de cadeautjes op pakjesavond. Ook de jongste Hazes-telg mag zijn schoen zetten, en daarbij kan papa André natuurlijk niet ontbreken.

Zie ginds komt de stoomboot

Monique deelt in haar Instagram Stories een filmpje van het tafereel dat zich voor de open haard afspeelt. André Jr. zit naast zijn vader op de grond en samen zingen ze uit volle borst. “Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan”, klinkt het. Enne, er staan niet alleen kinderschoenen voor de haard. Ook papa en mama hebben hun schoentje ernaast gezet. Tja, je kunt het altijd proberen!

Beeld: Instagram Stories @moniquenoell

Burn-out

Het is de laatste tijd wat stiller rondom André Hazes. Hij kampt met een emotionele burn-out en neemt daarom even rust. De geruchten gaan dat zijn relatie met Sarah van Soelen voorbij is en dat hij vaker bij Monique thuis wordt gespot. De volkszanger woont momenteel bij zijn moeder Rachel, die hem met heerlijk eten en de nodige moederliefde goed verzorgt.

Lees ook: Zien: André Hazes weer in het openbaar gespot

Bron: RTL Boulevard, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress