André Hazes weer samen met ex Monique Westenberg: ‘I’m forever yours’

andre hazes monique westenberg

André laat weten dat hij voor altijd van Monique zal zijn

De media speculeerden er al een tijdje op los, maar nu lijkt de kogel toch écht door de kerk te zijn. Op Instagram deelt André Hazes een romantisch kiekje met zijn ex-vriendin Monique Westenberg. Met een liefdevolle tekst in de beschrijving lijkt de boodschap duidelijk. Monique en André zijn opnieuw een setje. 

Romantisch kiekje op Instagram

Op Instagram verscheen gisteravond een foto waarop we André Hazes en Monique Westenberg samen in een restaurant zien zitten. Het stel is dicht tegen elkaar aangekropen en kijkt ontzettend gelukkig. Niet alleen uit de foto blijkt het koppel weer herenigd te zijn, maar ook uit de tekst die André bij zijn foto deelt.

Zoetsappige tekst

De zanger deelt de tekst van het nummer Faithfully van Journey. Deze Engelse songtekst maakt in ieder geval duidelijk dat de twee bij elkaar horen. Volgens de zanger hoort Monique aan zijn zijde en is hij voor altijd van haar. “Oh, girl, you stand by me. I’m forever yours”, deelt André in het bericht op Instagram.

André en Monique

Als sinds 2014 zijn André Hazes en Monique Westenberg een stel. In oktober 2016 werd het koppel de trotse ouders van zoon André. Na een korte pauze besloot het koppel samen door te gaan, maar in 2019 leek de koek op. André maakte bekend dat hij samen met Bridget door het leven ging, maar deze relatie heeft hij een flinke week geleden beëindigd.

Lees ook: MAFS-Robin heeft alweer een nieuwe liefde en zo ziet ze eruit

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, Reni Van Maren