André Hazes en Monique Westenberg schermen foto’s van hun zoontje bewust niet af

André Hazes

Er is een reden waarom het stel foto’s van hun zoontje op social media deelt

De meningen van BN’ers lopen erg uiteen wanneer hen de vraag wordt gesteld of ze kiekjes van hun kinderen wel of niet delen op social media. De een wil de privacy van de kids zoveel mogelijk waarborgen en de ander deelt graag foto’s van zijn of haar grootste trots met de fans. Twee bekenden die zeker onder de laatst genoemde categorie vallen zijn Monique Westenberg en haar vriend André Hazes.

Monique vertelt waarom ze foto’s van haar zoontje bewust op social media zet.

Bewuste keuze

In een interview met Libelle vertelt Monique waarom zij en André ervoor hebben gekozen om het gezicht van hun zoontje niet af te schermen van social media. Het jongetje is inmiddels anderhalf jaar oud en vanaf vrijwel zijn geboorte zijn kiekjes van de kleine op de Instagramaccounts van André en Monique te vinden. “Het is een bewuste keuze”, aldus de blondine.

Afschermen of niet?

“André en ik hebben erover gepraat of we het gezichtje van die kleine op Instagram zouden afschermen. Het is een bewuste keuze geweest dat niet te doen, omdat we geen zin hebben de hele tijd na te denken wat we wel of niet laten zien”, vertelt de veertigjarige.

Fans

Niet alleen vinden fans het leuk om te volgen wat André en Monique doen, maar ze vinden het ook erg leuk om foto’s van Andre jr, zoals de kleine heet, te zien. Volgens Monique zouden fans door het dolle heen zijn als haar zoontje een eigen Instagramaccount zou hebben, maar dat vindt ze wel wat ver gaan. “Ik vind het altijd een beetje gek als mensen uit naam van hun kind gaan praten: ik ben gezellig met mama en papa in het pretpark.”

Om het geheel maar even af te maken, zochten wij een paar mierzoete kiekjes van Andre Jr.

Mis jullie! Morgen weer samen!??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Zeilen, snorkelen en sea dining! Wat is dit genieten ?? @compassbonaire

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Zeilen, snorkelen en sea dining! Wat is dit genieten ?? @compassbonaire

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Lees ook: André Hazes legt uit: ‘De breuk met Monique was het beste dat me kon overkomen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Nu, Libelle | Beeld: Videostill SBS6