Leuk! André Hazes gaat binnenkort dít gloednieuwe tv-programma presenteren!

andre hazes

Wat vind jij van dit nieuwe tv-programma?

André Hazes timmert hard aan de weg wat betreft zijn carrière in de showbizz. Met zijn grote shows ‘André Hazes life in Ahoy’ heeft de zanger het al druk genoeg, zou je denken. Maar niets is minder waar, want de volkszanger gaat binnenkort ook een gloednieuw tv-programma presenteren op SBS6. 

Wij zijn reuze benieuwd naar dit nieuwe programma!

Talentenjacht

André heeft een superleuke nieuwe uitdaging voor de boeg: hij gaat de nieuwe talentenjacht So You Think You Can Sing presenteren. Gisteravond maakte de zanger dit zelf bekend in de uitzending van Shownieuws. In dit nieuwe tv-programma zitten Glennis Grace, Giel Beelen en platenbaas Tony van de Berkt in de jury. Zelf is André zeer enthousiast dat hij de kans krijgt dit programma te presenteren: “Ik ben heel trots dat ik deze show mag presenteren. Ik ben nog maar 24 en heb een eigen show op mijn naam en mag daarnaast lekker optreden in het land,” aldus André in Shownieuws.

‘Oudje zkt. vrouwtje’

Eerder was André Hazes al te zien in zijn eigen realityserie. Hier zal binnenkort een tweede seizoen van komen. Daarnaast komt in het najaar nóg een nieuw programma dat André gaat presenteren genaamd Oudje zkt. vrouwtje. Hierbij helpt de zanger 70-plussers in de zoektocht naar een nieuwe partner.

Inschattingsvermogen

Het nieuwe tv-programma So You Think You Can Sing is vanaf 28 april te zien op SBS6. De show wordt nét iets anders ingestoken dan alle andere talentenjachten. De kandidaten moeten namelijk zelf in gaan schatten hoe de jury en het publiek hen beoordeeld heeft. Doe je dit goed? Dan maak je kans op een behoorlijke geldprijs. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

Bekijk ook: André Hazes deelt betekenisvolle en emotionele foto van zijn moeder met zoon

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Hollandse Hoogte, Harold Versteeg