André Hazes openhartig over gelijkenis met vader: “Ik ben gevoelig voor verslavingen”

André Hazes vertelt over de gelijkenis met zijn overleden vader

André Hazes junior, de zoon van de legendarische volkszanger, timmert flink aan de weg met zijn muzikale carrière. Maar een loopbaan als zanger is niet genoeg voor de 23-jarige Dré, hij krijgt zijn eigen reallifesoap: ‘André Hazes – ik haal alles uit het leven’, vanaf 1 september te zien bij SBS6. 

“Het is eigenlijk een uniek kijkje in mijn privéleven, maar ook in mijn leven als artiest. Je ziet voornamelijk hoe ik er alles aandoe om mijn droom te verwezenlijken”, vertelde de entertainer al eerder. In een openhartig gesprek met Rick Brandsteder voor RTL Boulevard vertelde André over zijn dromen en de gelijkenis die hij met zijn vader heeft.

Gelijkenis
“Het probleem is dat ik veel op mijn vader lijk, in heel veel opzichten. Ik ben ook gevoelig voor verslavingen. De zenuwen overwinnen het vaak bij mij en wat is dan het makkelijkste om te doen: je zenuwen wegdrinken. Gelukkig heb ik alleen wél mensen om mij heen die mij soms bij de drank weghalen. En bij mijn vader werd er nog een biertje neergezet. Ik heb een neus voor goede mensen en hij voor de slechte. Ik kan alleen maar luisteren naar de mensen die het beste met mij voorhebben, maar als het aan mij ligt dan gaat het helemaal mis.” André vertelt dat hij een aantal maanden niets heeft gedronken, om zich bewuster te worden van zijn drankgebruik. Monique begint echter te lachen en vertelt: “Twee maanden? Dat was maximaal drie weken.”

Ordinair
De reallifesoap van André wordt volgens hemzelf ‘lekker ordinair’, hij is naar eigen zeggen ‘best grof’. Dré en Monique lieten de cameraploeg van SBS overal filmen, behalve in de slaapkamer. Er zitten ook beelden van zijn zoon in de reallifesoap: “Hij doet niet veel meer dan liggen en lachen en mooi zijn”, grinnikt Hazes. “Maar ik ben blij dat er beelden van hem in de serie zitten. We zijn heel open en puur, of we hopen dat in elk geval te zijn.”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Lindanieuws | Beeld Instagram