André Hazes over comeback: ‘We staan in de Top 20!’

André Hazes

‘Dat is me nog nooit gebeurd’

Na alle heisa om de comeback single Deel Van Mij van André Hazes, is de zanger zelf hartstikke blij met de resultaten die hij nu al heeft geboekt. Zo stond hij een aantal weken geleden op de 22ste plek van de Tipparade, een lijst van platen die kans maken op een plek in de Top 40. 

Top 20

“We staan gewoon boven Drake, een plaatsje”, riep hij twee weken geleden super enthousiast. “Dat is me volgens mij nog nooit gebeurd en dat komt omdat jullie lekker aan het streamen zijn, dus blijf dat alsjeblieft doen”, aldus Dré.

Maar nu we inmiddels twee weken verder zijn, zijn we natuurlijk allemaal benieuwd of de zanger ook daadwerkelijk de Top 40 heeft gehaald. Dit is echter niet het geval. De zanger heeft het zelfs niet gehaald in de onderste regionen. De comeback singel staat niet eens meer in de Tripparade… Oei!

100% NL

Toch is er wel een andere hitlijst waar het lied van Dré in staat. 100% NL heeft namelijk ook zo’n hitlijst, waar hij met Deel Van Mij wél in te zien is.

Zo liet de zanger op Instagram weten: “Dames en heren, een berichtje vanuit de sportschool in Las Vegas: zoals jullie zagen zijn we in de top 20 van 100% NL gekomen. Dat is me nog nooit gebeurd. Daar ben ik heel blij om, dankjewel. Ik ben er heel dankbaar voor dat het gebeurd is.” Gefeliciteerd André!

Lees ook: Oei: is Jeffrey de Sjaak in de volgende eliminatieronde?

Bron: Media Courant | Beeld: NL Beeld