André Hazes over relatie met Sarah: ‘Dat is écht geluk’

Andre Sarah

De zanger legt uit waarom het met Sarah wél werkt

Afgelopen jaar is het turbulente liefdesleven van André Hazes breed uitgemeten in de media. Inmiddels is het allemaal in een rustiger vaarwater gekomen, want hij is dolgelukkig met Sarah van Soelen. In gesprek met Het Laatste Nieuws vertelt de zanger openhartig over zijn relatie. 

Turbulent liefdesleven

Een jaar geleden was André nog helemaal in de wolken met Monique Westenberg. Eind vorig jaar vroeg hij haar zelfs op romantische wijze ten huwelijk. Helaas is een bruiloft er nooit van gekomen, want niet veel later strandde die relatie. Kort daarna maakte de zanger bekend dat hij een relatie had met Sarah van Soelen. We kunnen zijn liefdesleven het afgelopen jaar dus wel turbulent noemen. Inmiddels is André nog steeds gelukkig in de liefde met zijn Sarah, maar waarom werkt het tussen hun wél?

Écht geluk

“Sarah en ik, dat is écht geluk”, vertelt André in gesprek met Het Laatste Nieuws. “Bij haar kan ik echt zijn wie ik ben. Zij begrijpt wat ik doe en als ik al eens later thuiskom of zo, kunnen we daar ’s ochtends over praten in plaats van er ruzie om te maken.” In zijn vorige relatie was het late thuiskomen altijd een heikel punt, vertelde de zanger al eens eerder.

Breuk

Het late thuiskomen was niet het enige punt waarop zijn relatie met Monique stukliep. Destijds zei hij dat hij er binnen hun relatie alles aan had gedaan om “aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen”. De zanger probeerde naar eigen zeggen iemand te zijn die hij niet is. “En dat is me uiteindelijk opgebroken. Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is”, vertelde hij over de breuk.

Tussen André en Sarah gaat het gelukkig wél over rozen. De twee wonen inmiddels samen en ook de familiebanden zijn erg goed. Rachel Hazes kan het bijvoorbeeld ontzettend goed vinden met haar nieuwe schoondochter – in tegenstelling tot haar band met Monique.

Lees ook: Oeh la la: Roxeanne Hazes deelt prachtige bikinifoto

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress