André Hazes doet een boekje open over zijn trouwplannen

andre trouwplannen

Hij is nog maar een paar dagen verloofd, maar weet al precies hoe zijn bruiloft eruit moet gaan zien

Afgelopen weekend vroeg André Hazes zijn vriendin Monique Westenberg op sprookjesachtige wijze ten huwelijk. De twee zijn dus nog maar een paar dagen verloofd, maar weten precies hoe hun bruiloft er uit moet gaan zien. En als het aan André ligt, trouwen ze nog liever gisteren dan vandaag. Zo vertelt hij dinsdagochtend in De 538 Ochtendshow met Frank Dane

Trouwplannen

André en Monique zijn misschien nog niet zo lang verloofd, ze zitten verrassend genoeg op één lijn wat betreft de trouwplannen. “We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft. En als ik dan wat zie, dan ga ik: ‘OMG, kijk dan!’ Ik ben helemaal niet mannelijk hierin”, vertelt de zanger, terwijl de mannen in de 538-studio gieren van het lachen. Zijn ideeën voor de bruiloft vallen bij Monique wel in de smaak, vertelt André. “We hebben daarbij nog niet een keer onenigheid gehad.”

Zo snel mogelijk

De zanger vindt een lange verloving maar niets. “Dat vind ik zo stom! Ik zie om me heen mensen die vier of zes jaar verloofd zijn. Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk.” Een tropische bestemming ziet hij wel zitten. “Met ’s middags lunchen op het strand en ’s avonds een groot feest met een dj. Volgende dag mensen lekker ontvangen op het strand en dan maandag iedereen weer terugvliegen. Ibiza vind ik te dichtbij. We hopen ver weg te gaan”, heeft hij al helemaal uitgedacht.

Huwelijksaanzoek

Als zijn huwelijksaanzoek een voorbode is voor de daadwerkelijke trouwerij, voorspellen wij dat die heel speciaal gaat worden. “Iedere vrouw fantaseert er wel eens over hoe haar huwelijksaanzoek ooit zal zijn. Zo mooi als dit had ik nooit kunnen dromen. De dag, de maand, het jaar, de energie. Alles klopt nu. Soms zijn er diepe dalen nodig om erna de beste versie van jezelf te worden en die stond daar gisteravond. Zo sterk en kwetsbaar te gelijk. God wat ben ik dankbaar. Liefde overwint alles!”, zei Monique over zijn aanzoek.

Lees ook: André Hazes deelt hoeveel hij nu weegt: ‘Van maandag tot vrijdag trainen’

Bron: De 538 Ochtendshow met Frank Dane | Beeld: Videostill YouTube