André Hazes over vermeende relatiecrisis: ‘Iedereen heeft af en toe wat’

De volkszanger reageert voor het eerst op alle commotie

Al een tijdje gaan er geruchten dat André Hazes en Monique Westenberg in een relatiecrisis zitten. Tot nu toe hielden de twee hun lippen stijf op elkaar, maar gisteravond reageerde André Hazes voor het eerst op alle tumult. De volkszanger bevestigt noch ontkent de geruchten. ”Dat is eigenlijk iets wat ik niet wil bespreken. Uit respect voor Monique ook”, vertelde hij in RTL Boulevard.

 

Is er daadwerkelijk sprake van een relatiecrisis tussen de twee?

Zwaar weer

De geruchten staken de kop op nadat Monique al twee weken niets meer op Instagram had geplaatst, terwijl ze normaliter geregeld iets deelt van haar gezinsleven. Ook waren de twee al weken niet meer samen te zien op hun account. Verschillende bladen concludeerden daarop dat het over was tussen het stel. Gisteravond reageerde André Hazes in RTL Boulevard voor het eerst op zijn vermeende relatiecrisis. Op de vraag of Monique en hij inderdaad door zwaar weer gaan, antwoordde hij dat hij dat liever niet bespreekt. Niet omdat dat te pijnlijk zou zijn, maar uit respect voor zijn vriendin.

Komt nooit uit

Boulevard-presentatrice Bridget Maasland merkt op dat André met zijn nieuwe muziek en shows bezig is en dat de focus daarmee vooral op hemzelf ligt. Dat kan nog weleens lastig zijn voor een relatie, stelt ze. ”Ja, nou ja, als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan een verjaardag”, antwoordt Dré. ”Wij houden heel veel van elkaar en Monique is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat”, voegt de zanger eraan toe.

Lees ook: Martien Meiland: ‘Ik sta open voor een leuke, vrijgezelle man’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill