André Hazes staat open voor hereniging met Roxeanne


Ook André Hazes staat open voor een verzoening met zus Roxeanne

Het is al tijden hommeles in de familie Hazes. Moeder Rachel en zus Roxeanne hadden flinke ruzie met de jongste Hazes-telg, André. Tot vorig jaar, toen Rachel plots bij André aan de kersttafel zat. Fans waren flink verbaasd, want hoewel André in eerste instantie ruzie had met Rachel, was Roxeanne er nu niet bij. Bijna een jaar later hebben broer en zus nog steeds niet met elkaar gesproken, hoewel ze daar allebei open voor staan.

Beide staan open voor een verzoening, maar toch komt het er maar niet van.

Geen ruzie

Zowel Roxeanne als André Hazes hebben in de media aangegeven dat ze geen ruzie hebben en elkaar zeker niet haten. Roxeanne vertelde al eerder dat de deur openstaat voor haar broertje, maar dat hij wel naar háár toe moet komen. Ze wil namelijk geen energie steken in een loze situatie. Voor André lijkt hetzelfde te gelden, want ook hij sluit een hereniging niet uit. “Ik heb totaal geen hekel aan mijn zus. Ze is mijn eigen bloed, dus ik denk dat ik de deur wel open doe. Maar hoe het nu gaat, is prima.” Duidelijke woorden van André, dus.

Klaarstaan

Broer en zus geven beide aan dat ze voor elkaar klaar zullen staan in moeilijke tijden, maar dat het nu ook wel goed is zo. Een gezellig familiediner met kerst zit er dus voorlopig nog niet in. André geeft aan dat hij wel voor zijn zus klaar wil staan: “Als er ooit iets met mijn zus aan de hand is, zal ik denk ik wel voor haar klaar staan.” Laten we hopen dat de twee ooit toch nog bij elkaar komen. Voor nu hebben beide Hazesjes het te druk met hun jonge gezin en carrière om zich druk te maken over een familiereünie.

Lees ook: Zo vieren Steffi en Roel uit BZV kerst

Wil je dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Videostills