André Hazes schakelt een mental coach in om huilende Dré: “Zijn gehuil frustreert me soms”

André

André vindt het gehuil van zijn kleine soms behoorlijk lastig…

André Hazes en zijn grote liefde Monique Westenberg zijn ongeveer een half jaar geleden ouders geworden van de kleine Dré. De twee kersverse ouders zijn dol op hun kleine spruit, maar André geeft toe dat het af en toe nog best lastig is. Vooral als hij de huilende baby maar niet stil krijgt, kan de paniek bij de volkszanger behoorlijk toeslaan.

“Eerst was mijn enige truc om hem gauw aan Moon (Monique, red.) te geven”, aldus de 23-jarige zanger. “Ik vind het verschrikkelijk leuk om voor mijn zoon te zorgen, maar ik moet bekennen dat ik het moeilijk vind om een hele dag alleen met hem te zijn. Natuurlijk ben ik een vader van deze tijd, een luier verschonen is geen taboe. Maar als hij daarna nog blijft huilen, raak ik lichtelijk in paniek.” Maar gelukkig heeft André nu meer vertrouwen in zijn eigen kwaliteiten, dankzij een mental coach.

Oordopjes
“Zijn gehuil frustreert me soms en als ik dat geluid block door oordopjes in te doen, kan ik rustiger nadenken en beter voor hem zorgen. Dat werkt echt.” Dit is niet het enige waar de mental coach hem bij helpt, ook zijn professionele problemen komen aan bod. “Ik kan mezelf zo gek maken, dat ik bij wijze van spreken een week voor Ahoy van de stress een keelontsteking krijg. In aanloop naar mijn concert in de Heineken Music Hall begin dit jaar ben ik met mijn coach gaan praten en daardoor verdwenen mijn angsten. Hij stelt me gerust.”

Prestatiedrang
André vertelt dat hij ook erg te kampen heeft met prestatiedrang. “Toen ik begon met zingen, riepen vijftien miljoen mensen: ga alsjeblieft iets anders doen, gast. Als kind van veertien ben je daar gevoelig voor. Toch had ik die droom en ben ik doorgegaan. Ahoy is niet alleen een mijlpaal, maar ook een dikke middelvinger naar de mensen die lelijke dingen over me zeiden.”

Bron: AD | Beeld Instagram