André Hazes spijt van ‘Bridget’-tatoeage: ‘Had beter na moeten denken’

Dit is waarom hij spijt heeft van de brug-tatoeage

Toen André Hazes (26) kort samen was met Bridget Maasland (45), liet hij een tatoeage van een brug zetten. Nu is de Engelse vertaling van brug natuurlijk ‘bridge’, wat verdacht veel op Bridget lijkt. Veel mensen hebben dan ook het vermoeden dat hij deze tatoeage ter ere van zijn nieuwe liefde had laten zetten, al heeft hij dit nooit bevestigd. Wel geeft Dré nu toe dat hij er beter over na had kunnen denken.

Voorbeeld

André vertelde bij Jinek over zijn nieuwe programma Getekend voor het leven, en het ging dus ook over zijn eigen tatoeages. Eva vroeg hem of hij met al zijn tattoos niet een verkeerd voorbeeld geeft voor de jeugd. Daarop antwoordde hij dat hij daar juist rekening mee houdt. “Ik heb bewust geen tattoos op mijn handen, in mijn nek of in mijn gezicht. Ik wilde er altijd netjes uit kunnen zien in een overhemd”, vertelt hij. Inmiddels heeft de volkszanger echter wel wat plaatjes in zijn nek laten tatoeëren (en ook weer weg laten laseren).

Te jong

Daarnaast pleit hij ervoor dat de minimumleeftijd voor een tatoeage omhooggaat. “In ieder geval naar 21 jaar. Het is toch onzin dat je op je achttiende pas een biertje mag drinken, terwijl je op je zestiende een tattooshop mag binnenlopen en iets in je gezicht kan laten tatoeëren”, vindt de volkszanger.

Spijt

In het gesprek vraagt Eva hem of hij misschien spijt heeft van een bepaalde tatoeage. Hierop begint hij te lachen. “De logische journalistieke vraag, André”, reageert Eva. André vertelt dat hij van geen enkele tattoo spijt heeft. “Over sommige had ik wel wat beter na kunnen denken”, wijst hij naar de brug-tatoeage, van de Brooklyn Bridge. Deze heeft hij in New York laten zetten, in de tijd dat hij een relatie had met Bridget. “Dat was in een tijd dat ik te veel dronk. Hij is ook gewoon niet mooi. Hij is niet goed gezet.”

Bridget over zijn tattoos

Op dezelfde avond was Bridget te zien bij RTL Boulevard. Ook hier kwam het nieuwe programma van haar ex-vriend ter sprake. Bridget deed hier nogal een opmerkelijke uitspraak over. “Soms wil je het ook weg hebben en later weer terug zetten”, zegt ze over tatoeages. “Ik weet niet of jullie het mee hebben gekregen, maar eerder dit jaar ging ik een beetje met André Hazes om.” Hebben we misschien iets over gehoord, ja. Ze vervolgt: “Hij had in zijn nek ook iets staan wat hij toentertijd weg heeft laten halen.” Hiermee lijkt Bridget te doelen op een tatoeage van Moniques naam. “En het is nu nog steeds weg, als we de foto’s van zijn afgelopen vakantie zien.” Opvallend genoeg begint Bridget niet over de tatoeage die de volkszanger ter ere van haar heeft gezet.

 

Lees ook: André Hazes deelt emotioneel bericht over zijn zoontje

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: Videostill YouTube