André Hazes toont enorme transformatie: ‘Niet normaal!’

Andre Hazes transformatie

De afgelopen jaren heeft de zanger heel wat spierballen gekweekt

André Hazes heeft het roer drastisch omgegooid en houdt er tegenwoordig een actieve levensstijl op na. Dat dat zijn vruchten heeft afgeworpen, laat de zanger zien met een indrukwekkend kiekje op Instagram.

Eiwitshakes

In zijn laatste Instagrambericht zet André een foto van negen jaar geleden naast een recent genomen kiekje. Een groot verschil is duidelijk te zien: niet is de volkszanger heel wat tatoeages rijker, ook heeft hij duidelijk vaker de sportschool bezocht. “Drank vs eiwitshakes”, schrijft Dré zelf bij de transformatie, waarop Dennis Schouten grappend antwoord: “Als je zo slank van de drank wordt trek ik nu nog een fles open.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Drank vs eiwit shakes…?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Indrukwekkende transformatie

Hoewel de Leef-zanger al die jaren in de schijnwerpers heeft gestaan en velen van ons nog wel weten hoe André er vroeger uitzag, blijft het indrukwekkend om de foto’s naast elkaar te houden. Fans zijn dan ook enthousiast: ‘Niet normaal! Hier kun je trots op zijn! Een winnaar!’ en ‘Respect’ klinkt het in de reacties. Thijs Römer kan het niet laten om nog even grappend terug te komen op het effect van de eiwitshakes: “Krijg je daar een snor van?”

Men’s Health

André staat niet voor niets te zwoegen in de sportschool. Eerder liet hij al weten wat zijn grote droom is: ‘met een killerbody op de cover van de Men’s Health.’ Om afgetraind op de cover van het tijdschrift te komen, heeft de Getekend voor het leven-presentator dan ook hulp ingeschakeld van Willem Jonkman. “Een legende in de sportwereld en iemand waar ik ongelooflijk tegenop kijk”, aldus André.

Lees ook: Gertrude kan geluk niet op na metamorfose

Bron: Instagram | Beeld: videostill

Array