André Hazes wordt aangezien voor deze internationale wereldster

André Hazes
Een Italiaans nieuwsblad verwart André voor deze knappe Amerikaanse acteur

Toen André Hazes zijn social media gisteren opende, stond hem een aangename verrassing te wachten. Een groot Italiaans nieuwsblad had André namelijk aangezien voor iemand anders. En niet zomaar iemand, want onder de foto van André dat het nieuwsblad heeft gedeeld staat toch echt duidelijk Brad Pitt.

“Ik zeg het al jaren thuis!”

Photoshop Ard Gelink

De foto waar het om gaat is een foto dat gemaakt is door Photoshop-held, Ard Gelink. Deze inmiddels bekende Photoshopper in Nederland heeft al behoorlijk wat bekende Nederlanders verwerkt in zijn creaties. In een foto lukt het hem om een jeugdfoto én een recente foto van een bekende Nederlander te Photoshoppen. Dit keer ook van volkszanger André Hazes, die zonder dat hij het verwachtte, viraal ging in Italië.

André Hazes vs. Brad Pitt

Bij een hoofdafbeelding in een artikel koos het Italiaanse nieuwsblad een foto van André Hazes met een arm om zijn jongere versie. De credits van de foto gingen netjes naar de maker van de foto, Ard Gelink. Echter waren ze op de Italiaanse redactie ietwat verwart over de persoon op de foto. Bij de bron stond namelijk niemand minder dan Brat Pitt vermeldt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hahahaha, @ardgelinck mijn maandag kan niet meer stuk. In Italië verwarren ze mij met @bradpittoffcial …. Zeg het al jaren thuis!???

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Screenshot Instagram

Zelf kon André hier de humor wel van in zien. Hij deelde geamuseerd een screenshot van de fout op zijn eigen Instagram. “Mijn maandag kan niet meer stuk”, zo schrijft André bij de screenshot. “Ik zeg het al jaren thuis!” Wat denk jij, een begrijpelijke vergissing of is de vergelijking met Brad Pitt ver te zoeken?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dat we beide iemand hebben die in ons rechteroor fluistert vind ik nog het engst aan deze foto? @ardgelinck

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: Maroeska vertelt bij Jinek over Heel Holland Bakt-deelname

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram, André Hazes | Beeld: Videostill