André Hazes vierde Pasen met Monique én Sarah

André Monique Sarah

De zanger heeft een druk weekend achter de rug

André Hazes heeft een bomvol paasweekend achter de rug. Eerste Paasdag vierde hij nog bij Sarah van Soelen op de bank, terwijl hij Tweede Paasdag weer thuiskwam bij Monique Westenberg voor een paaslunch met zoontje Dré. Van beide paasvieringen deelt de zanger een kiekje op zijn Instagram.

Pasen met Sarah

Het is geen geheim dat André en Sarah de laatste periode veel tijd doorbrengen samen. Laatst schoof hij nog bij de familie Van Soelen aan voor een goede stapel pannenkoeken, maar ook voor gekookte eitjes is hij meer dan welkom in hun riante woning. De zanger schoof bij hen aan om Eerste Paasdag te vieren. Dat dat er maar al te gezellig aan toe ging, blijkt wel uit het kiekje dat André op Instagram plaatste. Te zien is hoe hij met Rudolf van Soelen, de vader van Sarah, aan een lekker glaasje wijn zit. De dresscode was duidelijk dress to impress, want beiden zijn strak in pak gehuld. “Don’t worry, be hoppy“, schrijft André bij het kiekje, gevolgd door een konijn-emoji. “Toppertjes”, reageert Sarah.

Het artikel gaat verder onder de foto. 

 

Eieren schilderen bij Monique

Van chique drankjes met zijn mogelijke schoonfamilie naar eieren schilderen met zijn zoontje: Tweede Paasdag vierde André lekker ’thuis’ met kleine Dré. Hoewel Monique het na de breuk met André erg zwaar heeft, weerhoudt ze de zanger er overduidelijk niet van om zijn zoontje te zien. André mocht dan ook gewoon aanschuiven in zijn oude huis voor een paasbrunch. En daarbij werd alles uit de kast gehaald. Allerlei verfkleuren, croissantjes, lekkere broodjes, chocoladepasta, anijshagel en natuurlijk een paar konijnenoren op Drés hoofd. André plaatste een foto van het feestelijke tafereel op Instagram.

Het artikel gaat verder onder de foto. 

Nieuwe relatie

Dat André Pasen met Sarah heeft gevierd, komt niet als een verrassing. Na zijn breuk met Monique trok André direct bij Sarah en haar familie in. Het verhaal ging dan ook al snel rond dat hij een romance met de knappe influencer zou hebben. Of er iets speelt tussen André en Sarah blijft onduidelijk, al sluit de zanger zelf niets uit. “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen”, liet Dré destijds weten op Instagram. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit.”

Lees ook: Monique Westenberg laat na breuk André Hazes van zich horen op Instagram

Bron: RTL Boulevard, Telegraaf | Beeld: BrunoPress