André Hazes weigert met Wilfred Genee samen te werken: ‘Hij heeft zich negatief uitgelaten’

André Hazes kan uitspraken uit het verleden niet zomaar vergeten

Als André Hazes in één ding geen zin heeft, is het samenwerken met presentator Wilfred Genee. Donderdag stond een optreden van André gepland in Veronica Inside, wat gepresenteerd wordt door Wilfred. Toen André hier lucht van kreeg, heeft hij meteen laten weten hier niet aan mee te willen werken.

André is uitspraken uit het verleden nog niet vergeten.

Afzeggen

Wie André Hazes een beetje volgt, weet dat de zanger de afgelopen weken de tijd van zijn leven had tijdens de Vrienden van Amstel Live-shows in Ahoy Rotterdam. Het was voor hem alleen een domper toen hij thuiskwam van het spektakel en in zijn promoschema zag dat er een optreden gepland stond bij Veronica Inside. Het programma wordt gepresenteerd door Wilfred Genee en de 25-jarige zanger ziet het totaal niet zitten om in zijn show te verschijnen.

Negatief uitgelaten

De zanger stuurde meteen een mailtje naar Wilfreds sidekick Rick Romijn, wat de presentator voorlas in de radio-uitzending. “Ik kom vandaag terug van Vrienden van Amstel en zie het promoschema van donderdag. Ik zie daar ook een promo bij Wilfred Genee tussenstaan”, begint André zijn mail. Vervolgens legt de zanger uit waarom hij dit optreden niet ziet zitten. “Zoals bekend heeft Wilfred zich in het verleden erg negatief uitgelaten over mij en met name mijn vertolking van Ik leef mijn eigen leven.”

Te jong

Door die negatieve uitlating wil André niet optreden in Veronica Inside. “Wilfred is ervan op de hoogte dat ik nooit meer met hem wil samenwerken. Vreemd dat hij het alsnog probeert in te plannen”, aldus André. De mail wordt in de radio-uitzending van Veronica Inside direct voorgelezen aan Wilfred en de presentator geeft toe dat hij inderdaad een kritische noot plaatste bij het vertolken van het nummer door André. De presentator is van mening dat iemand van Andrés leeftijd een dergelijk nummer nog niet zou moeten zingen.

Bekijk hieronder de uitzending.

Lees ook: André Hazes staat open voor hereniging met Roxeanne

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Veronica Inside | Beeld: Videostills Veronica Inside & RTL Late Night