André junior en Fender hebben opnieuw een speelafspraakje

Monique plaatste een foto van de spelende neefjes op Instagram

Vijf jaar lang hadden Roxeanne Hazes en André Hazes geen contact met elkaar. In die vijf jaar gebeurde er veel en broer en zus werden beiden ouders. De ruzie tussen de twee is inmiddels bijgelegd en ook de kinderen van de twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden.

Toekomst

Ook Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, lijkt blij te zijn met de hereniging. Afgelopen weekend speelden neefjes Fender en André jr. samen en Monique plaatste trots een kiekje op Instagram van het tafereel. “Future!”, schreef ze bij de foto. Het lijkt erop dat Monique erop doelt dat er in de toekomst meer van deze momenten zullen plaatsvinden. Mama Roxeanne laat onder de foto weten dat het samenzijn zeker voor herhaling vatbaar is. “Kunnen niet wachten om jullie weer te zien ??”, schrijft ze. 

View this post on Instagram

Future!

A post shared by ??????? ????? (@moniquenoell) on

Spelende neefjes

Het is niet de eerste keer dat de twee neefjes samenkomen. Ook op 24 juni vond er een speelafspraakje tussen de twee neefjes plaats. Ook toen schreef Monique hierover op Instagram.

View this post on Instagram

Rijkdom ?

A post shared by ??????? ????? (@moniquenoell) on

Facetimen

Monique is niet de enige die blij is dat Fender en André jr. elkaar kunnen leren kennen. Ook Roxeanne is blij dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden. Zo plaatste zij laatst een schattige clip op Instagram waarop te zien is dat Fender met André aan het Facetimen is.

Instagram Story

Ook André doet het goed dat zijn zoon Dré het goed kan vinden met zijn neefje Fender. Hij deelde destijds het filmpje van de bellende neefjes in zijn Instagram Story met een hartje erbij.

Lees ook: Om deze reden hadden André en Roxeanne Hazes ruzie

Bron: Instagram Monique Westenberg, Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Videostill Instagram Roxeanne Hazes