André lovend over zus Roxeanne: ‘Ik vind het stijltje waarin Rox werkt heel goed’

André Hazes mees

Roxeanne vindt op haar beurt André’s reactie erg lief

De Hazes’ fans kan het niet zijn ontgaan: Holland Zingt Hazes ging afgelopen weekend van start. Roxeanne Hazes én André Hazes kunnen het event niet aan zich voorbij laten gaan.  Zus en broer – die al tijden geen contact meer met elkaar hebben – stonden samen op het podium en beiden hadden alleen maar goede dingen over elkaar te zeggen.

Goed gedaan

Een verzoening tussen André en Roxeanne blijft dan nog uit, maar de twee gaan normaal met elkaar om. Sterker nog: zus en broer hadden afgelopen weekend alleen maar positieve dingen over elkaar te zeggen. Aan RTL Boulevard liet André weten dat hij zijn zus als artiest zeker goed vindt. Hij sprak een mooi compliment uit over Roxeanne die ‘samen’ met haar vader het liedje Sorry ter gehore bracht. “Dat vond ik serieus heel mooi”, aldus André. “Maar dat vond ik al toen ik het hoorde op Spotify. Toen dacht ik al: ‘Dat heb je goed gedaan’. Je had het natuurlijk ook zwaar kunnen verkloten.”

Lieve complimentjes

Niet alleen Sorry vond André een goede performance, ook over de muziekstijl van Roxeanne had hij positieve dingen te zeggen. “Ik vind sowieso het stijltje waarin Rox werkt heel goed. Ik snap wel dat mijn zus behoefte had aan iets van haarzelf.” Op Roxeannes beurt vindt de brunette het lief om de complimenten in ontvangst te nemen. “Het is ook zijn vader, dus ik snap wel dat dat voor hem ook iets kwetsbaars moet zijn.”

Geen ruzie

Ook neemt Roxeanne een momentje om het over die vermeende ‘ruzie’ te hebben, want daar is volgens haar geen sprake van. “Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje. Wij gaan superprofessioneel met elkaar om.” De vete die ze met haar broer zou hebben is volgens haar enorm opgeblazen. “We hebben het gewoon hartstikke leuk en gezellig. We zijn hier maar voor één ding en dat is mijn vaders muziek vieren.”

Lees ook: André Hazes deelt foto met Roxeanne Hazes op Instagram

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard

Array