Bevestigd: André Hazes en Monique zetten definitief punt achter relatie

André Hazes en Monique

Het ging al een tijdje ‘niet zo lekker’ tussen André en Monique

Het is bevestigd: het droomkoppel André Hazes en zijn vriendin Monique zijn uit elkaar. Het gonsde al weken van de geruchten over een eventuele breuk en nu blijkt dat helaas ook echt zo te zijn. De twee hebben het nieuws bevestigd in een interview met Shownieuws. 

Wat een treurig nieuws.

Teveel gebeurd

De 24-jarige zanger vertelde dat het al geruime tijd ‘niet zo lekker gaat’ tussen hem en zijn (nu ex-)vriendin Monique. “Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk.”

Te druk

We wisten tot op heden niet waarom de twee uit elkaar gingen en ook dat vertellen ze nu. André zou namelijk een heel druk schema hebben en dat zou niet samen gaan met het gezinnetje dat de twee gevormd hebben. “Hij heeft weinig tijd voor het gezin. De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin. Normaal als je die druk hebt, neem je pauze van je werk. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij er voor pauze van zijn gezin te nemen.”

Lees ook: Ken je de boeren uit het vorige seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw’ nog? Zo gaat het nu met ze

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen