Bofkont! André en Monique verrassen zoontje met superheldenkamer

Andre Hazes zoontje

De kleine Dré kan nu samen met Spiderman en The Hulk de wereld gaan redden

André Hazes (26) en vriendin Monique Westenberg (42) zijn ouders van het jaar, als het aan hun zoontje ligt. Zij hebben hem namelijk verrast met een slaapkamer waar elk jongetje van droomt. Vanaf vanavond ligt de kleine Dré te slapen tussen de superhelden. 

Superhelden

Superhelden als Spiderman, The Hulk, Iron Man en Thor staan klaar om de kleine Dré elke nacht te beschermen. Dat het zoontje van André en Monique blij met de muurschilderingen is, is wel te zien op de foto’s die Monique van zijn nieuwe kamer deelde op Instagram. Hij kan zijn ogen er niet van af houden! En dat begrijpen wij wel.

Twijfels

Eerlijk is eerlijk, Monique zag zo’n superheldenkamer eerst niet zo zitten. “Mijn twee mannen hebben heel erg hun best moeten doen mij over te halen om André z’n kamertje te laten beschilderen met zijn superhelden”, schrijft ze onder de foto. Toch is zij ook blij met het resultaat. “Het is zó gaaf geworden.”

Muurschilderingen

Monique laat op haar Instagram weten dat de muurschilderingen gemaakt zijn door Esther. Esther deelt op haar Instagram dat ze het hartstikke leuk vond om de kamer van de kleine André om te toveren tot een superheldenkamer. “Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen”, richt ze zich tot André en Monique. Als je ook zo’n muurschildering op de slaapkamermuur van jouw kindje wil, moet je even geduld hebben. Op haar Instagram is te zien dat er tot februari een wachttijd is. Maar dan heb je ook wat!

Lees ook: André Hazes trekt half miljoen kijkers met nieuw programma

Bron: RTL Boulevard, Instagram Monique | Beeld: Brunopress