André Hazes en Monique toch weer samen: op zoek naar nieuwe woonruimte

‘We doen het lángzaam aan’

André Hazes en Monique Westenberg gaan op zoek naar nieuwe woonruimte, zo meldt De Telegraaf. Het stel is net terug gekomen van een vakantie in Mexico, waar ze samen naartoe gingen om een poging te doen hun relatie te redden. 

En dat is gelukt.

Breuk

Niet lang geleden meldde het droomkoppel aan Shownieuws definitief uit elkaar te zijn. Het ging niet zo lekker tussen de 24-jarige zanger en zijn vriendin: “Dat vinden we allebei heel erg kut, maar dat is nu eenmaal zo. Er is te veel gebeurd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel leuk.” André pakte zijn biezen en trok in een eigen huis. Wel gingen ze nog samen op vakantie naar Mexico in een laatste poging hun relatie te lijmen.

Relatie lijmen

En dat is gelukt, want onlangs deelden ze op Instagram het goede nieuws weer bij elkaar te zijn: “De foto’s die we de afgelopen weken zelf hebben laten zien, zeggen toch genoeg, of niet soms? Het is fijn dat het weer zoveel beter gaat tussen ons, we hebben een hoop gepraat,” laat André weten in de Telegraaf. Het stel gaat niet meteen weer samenwonen nu ze weer samen zijn: “Ik ga nu met Monique mee naar Rotterdam om de spullen terug te brengen. Daarna ga ik terug naar het huis wat ik heb gehuurd, in de buurt van Loenen.”

Gescheiden

Voorlopig blijven de twee dus nog gescheiden van elkaar wonen: “We pakken de draad lángzaam weer op. Ondertussen gaan we op zoek naar een ander huis, waar we uiteindelijk gewoon weer met zijn drietjes gaan wonen.” Waar dat toekomstige huis zal staan, is nog niet bekend: “Dat hangt gewoon af van wat voor leuks we vinden. Het maakt mij niet zoveel uit.” Geruchten dat de korte relatiebreuk een publiciteitsstunt zou zijn, wuift de zanger weg: “Het zou wel heel erg zijn als je een relatiebreuk gaat gebruiken voor publiciteit. Dit overkwam ons gewoon en we hebben er allebei van geleerd.”

Lees ook: Dit zijn ze dan: de schattige bruidsmeisjes -en jonkers van Meghan Markle en prins Harry

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: Instagram