André Hazes laat naam Monique in zijn nek tatoeëren

Monique deelt trots het eindresultaat op Instagram

Het is zonder twijfel het meest besproken showbizznieuws van de afgelopen tijd: André en Monique zijn weer bij elkaar. De twee waren een paar maanden uit elkaar, omdat de zanger een relatie kreeg met presentatrice Bridget Maasland. Die liefde bekoelde echter al snel. Nu is André dus weer terug bij zijn Monique en hun liefde lijkt sterker dan ooit. Zó sterk zelfs, dat André haar naam in zijn nek heeft laten tatoeëren.

Tattoo Monique

André Hazes twijfelt niet meer aan zijn liefde voor Monique. Na een bewogen periode is het stel gelukkiger dan ooit en dat toont de zanger met een groots gebaar: hij liet Moniques naam gisteren in inkt vastleggen in zijn hals. Monique is maar wat trots op de tatoeage en deelt het eindresultaat in haar verhaal op Instagram. Onder het filmpje is Andrés hit ‘Leef’ te horen.

‘Heb je die al lang?’

André deelde gisteren al een familiekiekje op Instagram waarop de tatoeage te zien was. Enkele scherpe fans merkten het nieuwe plaatje op. ‘Heb je die al lang? Is de eerste keer dat het opvalt’, zo schreef een van zijn volgers. ‘Lifeofmootss’, de artiest die de tattoo heeft gezet, reageert ook onder de foto. “Geniet er lekker van bro. Was weer ff gezellig”, schrijft hij.

Weer samen

André en Monique zijn sinds vorige maand weer samen, nadat de zanger een kort uitstapje maakte naar Bridget Maasland. Inmiddels zijn de twee weer stapelgek op elkaar. Vorige week nog bracht de zanger een ode aan zijn grote liefde Monique. Hij schreef onder andere haar te hebben ‘vervloekt, verveeld en vernederd’, maar ondanks alles is Monique toch de liefde van zijn leven.

Lees ook: Robin Martens deelt foto van nieuwe vlam op Instagram

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk