André en Roxeanne delen kiekje vol broer- en zussenliefde

Roxeanne Andre

Het is duidelijk weer helemaal koek en ei tussen de twee

Na een jarenlange ruzie hebben broer en zus Hazes alles bijgelegd. Niet alleen voor neefjes Fender en Dré junior is dat heel goed nieuws, ook André en Roxeanne zelf lijken te stralen. Een nieuwe foto van de twee verwarmt dan ook het hart van veel volgers. “Mooiste wat er is, broeder-en-zuster-liefde.”

Stralen in zwart-wit

Hoewel de foto in zwart-wit is, spat het geluk van de Hazesjes eraf. De twee lachen met elkaar in het Olympisch stadion, waar André afgelopen weekend een optreden gaf. Volgers van Roxeanne noemen de foto hartverwarmend en zijn al net zo blij dat de twee de ruzie hebben bijgelegd. “Pracht stel, het valt mij op dat je op sommige meer straalt”, merkt een fan op. “De mooiste foto van 2020! Heb lief, de rest is ruis”, zegt iemand. “Een prachtige foto met een gouden randje”, reageert een andere fan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Go get them, love?? #Thuis

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ?? (@roxeannehazes) op

Zelfde humor

Broer en zus zijn ontzettend blij dat ze weer door een deur kunnen. Aan RTL Nieuws vertelt André hoe speciaal zijn zus eigenlijk voor hem is. “Zij is de vrouwelijke versie van mij. We hebben een bepaalde humor samen, die ik echt wel gemist heb.” De verzoening is volgens de volkszanger helemaal te danken aan vriendinlief Monique. “Als Monique het niet had gedaan, dan hadden Rox en ik elkaar nooit opgezocht.” Ook voor neefjes Dré en Fender pakt de nieuwe familiesituatie goed uit. De twee zijn inmiddels dikke maatjes, een gegeven dat Roxeanne regelmatig viert met schattige filmpjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?????? @erikzwennes @moniquenoell @andrehazes

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ?? (@roxeannehazes) op

 

Lees ook: André Hazes heeft al ‘deels’ een verlovingsring voor Monique

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress