André en Roxeanne hebben voorzichtig weer contact

“Ik heb toevallig net nog een appje van haar”, deelt André

André en Roxeanne Hazes hadden jarenlang geen contact. Broer en zus hadden onenigheid, waardoor ze elkaar niet meer spraken. Het tij is echter gekeerd. Aan RTL Boulevard laat André weten dat hij weer rustig aan contact heeft met zijn zus.

Eerste stap

Roxeanne en Monique, de vriendin van André, plaatsten allebei een kleine maand geleden een foto op Instagram waarop hun zoontjes samen te zien zijn. De geruchtenmolen begon meteen overuren te draaien, want zouden Roxeanne en André elkaar dan weer spreken? Het antwoord is ja. André doet aan RTL Boulevard uit de doeken dat hij weer contact heeft met zijn zus.

Instagram volgen

Het lijkt erop dat Roxeanne via Instagram de eerste stap zette om weer in contact te komen met haar broertje. “Ik zag dat zij mij volgde. En toen dacht ik: ik ga haar terugvolgen”, vertelt André. “Want wat is dit eigenlijk ook voor onzin, weet je wel.” De 26-jarige zanger vertelt dat hij zijn zus af en toe via de app spreekt. “Ik heb toevallig net nog een appje van haar, zo over en weer”, licht hij toe. “Dat gaat gewoon rustig aan. We hebben elkaar nog niet gezien, maar dat gaat wel goedkomen.”

Druk, drukker, drukst

André weet vrijwel zeker dat hij Roxeanne binnenkort weer ziet. “Dat lijkt mij wel. Alleen ben ik altijd druk, ik verzin altijd wel iets om te doen. Dus ik denk dat Monique gewoon een afspraak moet plannen en dat we dan op de stoep staan”, sluit André af.

Lees ook: Annemarie en Simon Keizer openhartig over krijgen tweede kindje

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, Robin van Lonkhuijsen