Wat ’n boefje: kleine André zingt stout Sinterklaasliedje bij mama Monique

Monique plaatste de video van Dré afgelopen weekend op Instagram

Kinderen vinden het maar wat leuk dat Sinterklaas weer in het land is. De reden? Ze kunnen hun schoen weer zetten. Maar wie een cadeautje wil krijgen, moet wel eerst een liedje zingen. Zaterdagavond was de kleine André bij zijn moeder Monique Westenberg en daar zong Dré vol overtuiging een Sinterklaasliedje. Of Sinterklaas het een chocoladeletter of pak zout waard vindt, laten we maar even in het midden.

We hebben het liedje vroeger allemaal weleens gezongen.

In het weekend bij Monique

André Hazes en Monique Westenberg zijn niet meer samen, maar dat betekent niet dat hun zoontje daaronder lijdt. In een interview met Shownieuws vertelde André dat hij en Monique nog prima door een deur kunnen. Afgelopen weekend was de kleine bij Monique en daar mocht hij zijn schoen zetten. Vol overtuiging zong hij een wat stoutere variant van Sinterklaas is jarig.

Sinterklaasliedje zingen

“Sinterklaas is jarig. ‘k zet hem op de pot. Om wat zal-ie stinken. Ik doe de deur op slot”, zingt Dré in de video die zijn moeder op social media plaatste. Overigens kan de kleine ook andere Sinterklaasliedjes zingen. Eerder plaatste André al een video van zijn zingende zoon op Instagram. Dit keer zong het jochie Sinterklaas Kapoentje. Ook nam André toen even een momentje om Monique een compliment te geven. “Hebben we goed gedaan hoor, Monique!”, schreef hij bij de video.

 

Oma Corrie 

Monique kan de mooie momenten met haar zoon goed gebruiken. Vorige week overleed haar geliefde oma Corrie op 88 jarige leeftijd. Monique had een goede band met haar. “Onze koningin. Onze steun en toeverlaat. Onze “moeder”. Ons alles! Vandaag om 20:00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan. Mijn hart is voor altijd gebroken,” liet Monique op social media weten.

Lees ook: Monique Westenberg deelt ontroerende foto met oma Corrie op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen