André wil graag tweede kindje met Monique, maar ‘moet eerst nog wat goedmaken’

André Hazes

Ook zou André graag op één knie gaan voor zijn Monique

Er is vrijwel geen enkel ander Nederlands showbizzkoppel dat zoveel in de spotlights staat als André Hazes en Monique Westenberg. Velen vragen zich dan ook af of een huwelijk tussen de twee er eens van gaat komen. Wat André betreft wel, maar eerst heeft hij naar eigen zeggen nog wel wat goed te maken.

Huwelijk en tweede kindje

Monique en André lijken weer helemaal gelukkig samen sinds ze een aantal maanden geleden hun relatie opnieuw leven inbliezen. Toch komt een huwelijksaanzoek er voorlopig nog niet aan, al wil André dat best wel. “Ik sta daar zeker voor open”, vertelt de zanger in Dag Allemaal. Ook wil de 26-jarige het gezin graag uitbreiden. “Ik zou ook heel graag nog een tweede kindje met haar willen.”

Zichzelf bewijzen

Toch gaat het allemaal niet over een nacht ijs, een huwelijksaanzoek moet dus nog even wachten. “Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen”, aldus de zanger, die daarmee waarschijnlijk refereert naar zijn kortstondige relatie met Bridget Maasland. André en de RTL Boulevard-presentatrice waren een paar maanden samen, tot André toch weer terugging naar zijn Monique.

Zeker van relatie

André lijkt zekerder dan ooit dat hij en Monique bij elkaar blijven. De kans dat hij een relatie met een ander aangaat lijkt momenteel nihil. “Als ik wil trouwen met iemand, is het met Monique.”

Lees ook: Schoonmaakbedrijf ontvangt ernstige bedreigingen na rel rondom Akwasi

Bron: RTL Boulevard, Dag Allemaal | Beeld: Videostill De Telegraaf