André van Duin deelt zijn verdriet op Facebook: ‘Stomme kanker’

André van Duin deelt een verdrietige post op Facebook

Onlangs overleed de echtgenoot van André van Duin, Martin Elferink. Het verlies van zijn man doet André enorm veel verdriet, zo liet hij in een interview met De Telegraaf onlangs weten. In bericht op Facebook laat André opnieuw van zich horen en deelt hij een emotioneel bericht. 

Stomme kanker

Het bericht van André van Duin begint met de twee woorden “stomme kanker”. De komiek laat weten dat we allemaal van alles willen, maar er voor iemand met kanker maar één ding belangrijk is. “Sommigen van ons willen een nieuw huis… En een nieuwe auto… En een nieuwe smartphone. Maar iemand die vecht tegen kanker wil maar één ding en dat is kanker overwinnen.”

Niets is meer belangrijk

Met dit bericht wil de komiek laten weten dat niets meer belangrijk is, wanneer deze ziekte je overkomt. In zijn bericht geeft hij aan dat niet veel mensen het zullen delen, maar hij dit wel graag zou willen. “Ter ere de mensen die hun gevecht verloren hebben en voor de mensen die er nog steeds voor moeten blijven vechten”, staat er in het bericht. Onder het bericht stromen de lieve berichten en wensen binnen. Het bericht is inmiddels al meer dan dertig duizend keer gedeeld.

Martin Elferink

Martin Elferink overleed na een slopend en kort ziektebed aan de gevolgen van botkanker. André liet onlangs in een interview met De Telegraaf weten dat dit het ergste is dat hem ooit is overkomen. “Het is verschrikkelijk. Het ergste was me kon overkomen, is gebeurd. In een paar maanden tijd”, vertelde André openhartig.

Lees ook: Kijkers raken ontroerd door eerbetoon aan Martin Elferink tijdens Heel Holland Bakt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll