Wat leuk! André van Duin uitgeroepen tot aardigste BN’er

André van Duin

En ook déze BN’ers staan in de top 5

Het jaar begint positief voor André van Duin. De presenator en komiek mag namelijk weer een nieuwe titel op zijn naam schrijven. Luisteraars van radiozender Veronica hebben André namelijk uitgeroepen tot de aardigste BN’er. 

Aardigste BN’er

Het team van Veronica is de afgelopen tijd samen met luisteraars op zoek gegaan naar de aardigste bekende Nederlander. Op basis van alle suggesties stelde de radiozender een shortlist samen. Uiteindelijk ging André van Duin er dus met de winst vandoor.

Ontroerd

André kreeg de prijs maandagochtend uitgereikt in De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen!. De presentator werd thuis met de prijs verrast, en hij zag het absoluut niet aankomen. “Ik ben er helemaal confuus van, ik heb er geen woorden voor”, reageert hij in de uitzending. “Ik ben er bijna ontroerd van.”

Ook heel aardig

De uitspraak never meet your heroes, oftewel ontmoet nooit je idolen, komt ergens vandaan. Sommige mensen zijn in het echt namelijk helemaal niet zo aardig en leuk als je denkt. Voor Van Duin geldt dat in elk geval niet, volgens de luisteraars van Veronica. Ook Feyenoord-trainer Arne Slot, radio-dj Edwin Evers, zanger Frans Bauer en presentatrice Hélène Hendriks kregen veel stemmen, zij eindigden onder André in de top 5 en zijn dus ook heel aardig!

Lees ook: Frans Bauer onthult bijzondere eetgewoonte: ‘Ik kan niet eten zonder!’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress