Zo ziet Andrea Zuckerman uit Beverly Hills 90210 er nu uit

 

Keek jij Beverly Hills 90210 ook altijd?

Dat de tijd vliegt moge duidelijk zijn. Helemaal wanneer we denken aan het feit dat de allereerste aflevering van de serie Beverly Hills 90210 in 1990 werd uitgezonden, voelen we ons een beetje oud. De Amerikaanse tienerserie werd een regelrechte hit en vele seizoenen volgden. Van over de hele wereld leefden kijkers mee met het wel en wee van de jongeren. Een van de tieners met wie wij ons altijd konden identificeren is Andrea Zuckerman.

Zo ziet de actrice er nu uit.

Beverly Hills 90210

Andrea Zuckerman was een personage dat we al snel in ons hart sloten. Ze was een beetje een buitenbeentje, maar maakte dankzij haar vriendschap met nieuwkomer Brandon Walsh deel uit van een hechte vriendengroep. Gabrielle Carteris vertolkte het personage van Andrea. Hoewel Andrea een 16-jarige studiebol was, was Gabrielle destijds al 30 jaar! Na vijf jaar in de serie te spelen (van 1990 tot 1995), besloot ze dat het tijd was om haar eigen plan te trekken en begon haar eigen talkshow. Deze show werd helaas al na een jaar stopgezet. In 1996, 1998 en 2000 verscheen ze nog een paar keer in Beverly Hills 90210 als Andrea.

Carrière

Dat de talkshow van de actrice stop werd gezet betekent echter niet dat Gabrielle stilzat. Integendeel. Zo verscheen ze in diverse films en scoorde ze een rol in series als My Alibi en Code Black. Hoewel het goed gaat met (de carrière) van Gabrielle is dat weleens anders geweest. Zo raakte ze in 2006 gewond tijdens de opnames van de film Past Tense. De actrice raakte gedeeltelijk verlamd aan haar gezicht en naar eigen zeggen had dit zes maanden effect op haar spraak. Gelukkig kwam de actrice er na een lange weg weer bovenop.

Ga snel verder naar pagina 2 om te zien hoe de actrice er nu uitziet!


Pagina 1/2