André Hazes springt in de bres voor moeder Rachel: ‘Laat je niet gek maken’

Andre hazes

De zanger kan zich totaal niet vinden in de uitspraken die zus Roxeanne deed tijdens Beste Zangers

Tijdens de eerste aflevering van Beste Zangers deed Roxeanne een aantal pittige onthullingen over haar jeugd, waaronder dat haar moeder Rachel er niet voor haar was toen haar vader overleed. Zowel Rachel als broer André Hazes reageren op die uitlatingen. 

Heftige uitspraken

Op Instagram laat Rachel Hazes weten dat ze zich totaal niet kan vinden in het beeld dat haar dochter over haar schetste. Naar eigen zeggen nam ze ‘vol verbazing kennis’ van de uitspraken. Roxeanne stelde onder andere dat zij bij allerlei vreemde gezinnen werd ondergebracht als haar vader André Hazes moest optreden. Ook beweerde ze dat haar moeder er negen maanden niet voor haar was na het overlijden van haar vader, omdat ze een boek wilde schrijven.

Verbazing

Rachel vindt het vreemd dat haar dochter nu met dit soort uitspraken komt. “Bijzonder ook dat dit nooit eerder direct aan mij of aan anderen in mijn/onze naaste omgeving is gemeld, terwijl ik er altijd vanuit ging dat binnen ons gezin alles bespreekbaar was. Dat ik dit dan nu indirect via een programma te horen krijg, vind ik onbegrijpelijk.”

Steun van zoon André

Rachel deelt dat ze veel steun krijgt van de mensen om haar heen, en ook zoon André steekt haar een hart onder de riem. “Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen”, schrijft hij bij de post van zijn moeder. “Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle manieren klein probeert te krijgen.”

Dankbaar

De zoon van Rachel vervolgt dat hij heel anders op zijn jeugd terugkijkt dan zijn zus. “Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn.” Ook spreekt André zijn dank voor zijn moeder uit. “Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Lees ook: Roxeanne Hazes doet boekje open over breuk met moeder Rachel Hazes

Bron: Instagram Rachel Hazes | Beeld: BrunoPress