Angela de Jong bedankte voor deelname Expeditie Robinson

‘Ik ga toch niet in bikini op het strand zitten?’

Een voor een worden de kandidaten voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson bekendgemaakt. Van één iemand weten we nu in ieder geval zeker dat ze niet naar Kroatië is afgereisd. Angela de Jong heeft namelijk bedankt voor de eer. 

Gevraagd

Angela de Jong geeft toe dat ze wel degelijk is gevraagd om mee te doen aan Expeditie Robinson. Helaas kregen de makers de tv-recensente niet zover om af te reizen naar een onbewoond eiland. “Ja, ik heb bedankt”, onthult ze in de AD Mediapodcast. “k ga toch niet in bikini op het strand zitten? Hou toch op!” Of Angela thuis voor de buis gaat kijken hoe bekende Nederlanders aan het survivallen zijn? Die kans is klein. “Het heeft mij nooit gepakt, laat ik het zo zeggen.”

BzV-Annemiek

Wie de uitdaging wél is aangegaan, is Annemiek Koekoek. De boerin, bekend van Boer Zoekt Vrouw, maakte deze week haar deelname bekend. “YES EINDELIJK mogen wij het zeggen: ik heb meegedaan aan Expeditie Robinson!!”, schreef ze vol enthousiasme op Instagram.

Andere kandidaten

Naast Annemiek zijn er begin deze week nog drie andere deelnemers onthuld. Het ging om YouTuber Robbert Rodenburg, actrice Britte Lagcher en rapper Defano Holwijn. Eerder werd al bekend dat Stefano Keizers, Jasmine Sendar, Jan van Halst en Eva van de Wijdeven meedoen aan het avontuur. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat op 29 augustus van start. Dit jaar is het survivalprogramma twee keer per week te zien, op zondag om 20.00 uur en op donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees ook: BzV-Annemiek doet mee aan nieuw seizoen Expeditie Robinson

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress