Angela Groothuizen deelt aangrijpende foto: ‘Je hart breekt toch?’

Angela groothuizen foto

De presentatrice komt met een hartverscheurend bericht uit het ziekenhuis

Angela Groothuizen deelt een bijzondere foto met haar Instagramvolgers. Daarop laat ze zien dat het coronavirus ook haar familie niet onberoerd laat. “Een lieve foto, maar je hart breekt toch?”

Tante en oom

“Mijn oude tantetje Jo en oom Riekus zijn dankzij ambulancewens even bij elkaar. Onlangs waren ze 65 jaar getrouwd en nu liggen ze met Covid in twee verschillende ziekenhuizen (Hoorn en Alkmaar)”, vertelt Angela bij een foto waarop het echtpaar elkaars hand vasthoudt. Ambulancewens is een stichting die patiënten helpt bij het vervullen van hun laatste wensen. “Een lieve foto, maar je hart breekt toch?”

Steunende reacties

Veel volgers zijn het met Angela eens en noemen de foto ‘confronterend’, ‘heftig’ en ‘hartverscheurend’. Meerdere mensen laten weten hoe droevig ze het vinden dan de twee niet bij elkaar in hetzelfde ziekenhuis kunnen zijn. “Vreselijk, ze hebben elkaar juist nu zo hard nodig.” Ook kan de presentatrice rekenen op heel wat volgers die de familie een hart onder de riem willen steken. “Heel veel sterkte, hopelijk komen ze er allebei weer gauw bovenop.”

Lees ook: Angela Groothuizen toont ‘blotebillengezicht’ zonder make-up

Bron: Instagram Angela Groothuizen | Beeld: Videostill