Angela Groothuizen is weer samen met haar vroegere vlam

angela-groothuizen

Na een tijdje zonder elkaar zijn ze toch weer aan het daten

Angela Groothuizen heeft haar relatie met regisseur Rob Mooij nieuw leven ingeblazen. Ze was eerder ruim dertig jaar met Mooij samen en kreeg twee dochters met hem: Lola en Nona. Vorig jaar maakte Groothuizen echter bekend dat ze geen stel meer waren. Nu heeft ze aan Shownieuws verteld dat ze toch weer met hem aan het daten geslagen is.

Op Tinder

Groothuizen werd met Mooij gespot bij de première van Raymonda, een voorstelling van Nationale Opera & Ballet. “Het gaat heel goed met mijn partner. Het is de eerste keer dat we weer eens een uitje hebben”, aldus Groothuizen. In de afgelopen editie van weekendbijlage Vrouw vertelde ze nog dat ze vrijgezel was. Daar zei ze toen ook bij dat ze via Tinder met verschillende mannen aan het daten was. “Ik hoefde niet meteen een nieuwe liefde, maar ik had wel behoefte aan gezelschap van mannen om leuke dingen mee te doen. Dus ik heb een paar keer op Tinder naar rechts geswipet en ben aan het daten geslagen”, aldus Groothuizen in het interview.

Toch weer bij elkaar

In het interview met Vrouw vertelde Groothuizen vervolgens ook dat ze drie friends with benefits aan haar Tinderavontuur heeft overgehouden. “Toen het even heel slecht ging, heb ik nieuwe vrienden gezocht en die ook gevonden”, zei ze daarover. Ze heeft ondanks die avonturen nooit uitgesloten dat ze weer samen zou komen met Mooij. Nu is dat dus gebeurd: het gaat weer goed tussen de twee en ze zijn weer aan het daten. In het verleden hebben ze er geen geheim van gemaakt dat ze een open relatie hadden, maar het is niet bekend of dat nu weer zo is. We wensen de twee in elke geval veel geluk samen!

Lees ook: Angela Groothuizen over Tinder: ‘Een snoepwinkel’

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress