Angela Groothuizen toont ‘blotebillengezicht’ zonder make-up

Daarbij onthult Angela meteen het ‘geheim’ achter haar strakke huid

Angela Groothuizen geeft zich bloot en deelt een eerlijke foto van zichzelf mét en zonder make-up. De 60-jarige zangeres en presentatrice geeft daarbij prijs wat haar anti-rimpelgeheim is. 

Foto-trucje

Met haar Instagramvolgers deelt Angela twee foto’s: een met en een zonder make-up. Verschil is er zeker te zien, en dat ligt volgens Angela zelf allemaal aan de lichtinval. “Vang het licht mensen en zie er tien jaar jonger uit. Hier een foto met ongekamde haren en een blotebillengezicht vol in het licht. Hoppa! Geen rimpel te bekennen en dan een foto met veel make up met lelijk zijlicht. Dé instagramtruuk om toe te passen. Rechtop gaan staan of zitten en vang het licht (moet een beetje pijn doen aan ogen) en je ziet er geweldig uit. Succes!”

Beide gezichten

Angela’s volgers zijn onder de indruk van de twee foto’s en velen laten weten de truc zeker eens te proberen. De aandacht gaat echter vooral uit naar het gebaar dat Angela hier mee maakt. “Mooi dat je beide gezichten wilt delen”, prijst een volger. “Heerlijk zoals jij jezelf en je uiterlijk relativeert…het is zoals het is en je blijft een leuk mens”, laat een ander weten. “Mooie natuurlijke en echte vrouw!”

Uit de oude doos

Het is niet de enige keer deze week dat Angela haar rimpelloze huid laat zien. Eerder deelde ze namelijk een foto uit de doos. Bij de foto uit 1994 stroomden de lovende reacties ook al binnen. “Stralend toen, stralend nu!” en “Toen al knap!” klonk het in de reacties.

View this post on Instagram

#tb #1994 foto: Marc de Groot

A post shared by Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) on

Lees ook: Angela Groothuizen over presentatiewerk: ‘Ik ga ervan uit dat mijn contract niet wordt verlengd’

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, credit: Patrick van Emst