Angela Schijf kreeg vier miskramen: ‘Zeven keer zwanger voor drie mooie kinderen’

Angela Schrijf

Angela is dankbaar dat ze drie mooie kinderen mocht krijgen met haar man Tom

Op Instagram deelt actrice Angela Schijf met regelmaat én met trotst prachtige foto’s van haar gezinnetje. Haar drie dochters zijn haar grootste rijkdom, maar zo vanzelfsprekend waren kinderen krijgen niet voor Angela. In een openhartig interview vertelt de Flikken Maastricht-actrice dat ze meerdere miskramen kreeg.

‘Ik heb veel miskramen gehad’, aldus Angela.

Van der Vorst ziet sterren

Voor het nieuwe seizoen van Van der Vorst ziet Sterren brengt presentator Peter van der Vorst een bezoekje aan de set van Flikken Maastricht voor een gesprek met Angela Schijf. Op Instagram laat Angela hierover weten dat ze erg gesteld is op haar privacy en dat ze altijd ‘überbewust’ van zichzelf is in interviews, maar met Peter was het leuk, zo zegt ze zelf. De actrice vertelde openhartig over haar tegenslagen in het leven. Een van de grootsten daarvan zijn toch wel haar vier miskramen.

Vier miskramen

In het gesprek praten Peter en Angela over het moederschap en over haar werk. Peter is benieuwd of het voor Angela makkelijk was om zwanger te worden. “De eerste wel”, lacht Angela, maar zo vanzelfsprekend was een tweede zwangerschap niet. “Ik heb veel miskramen gehad”, vervolgt ze. “Zeven keer zwanger voor drie mooie kinderen.”

De natuur

Peter lijkt geschrokken voor het antwoord van Angela, maar de actrice geeft aan vooral dankbaar te zijn dat ze drie mooie, gezonde dochter heeft. “Het is ook de natuur, denk ik. En het was nooit heel ver, zo rond de drie maanden. Het kan altijd erger, ik wil daar niet eens aan denken. Er zijn mensen die hun kind geboren moeten laten worden of die hun kindje moeten afstaan.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op

Lees ook: Angela Schijf deelt prachtige foto van moeder-dochtermoment

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Van der Vorst ziet sterren | Beeld: Videostill Van der Vorst ziet sterren