De angstaanjagende trailer van de remake van horrorklassieker IT breekt alle records; durf jij het aan?

Clown Pennywise is terug en hij is enger dan ooit…!

De trailer van de remake van horrorklassieker ‘IT’ heeft alle records verbroken en heeft de meeste views binnen 24 uur ooit behaald. Dit betekent dat van alle trailers op het internet, de trailer van ‘IT’ het vaakst bekeken is binnen dat tijdsbestek! Wij hebben hem ook even bekeken, durf jij?!

Warner Bros maakte bekend dat er 197 miljoen mensen naar de angstaanjagende trailer van de horrorfilm, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Stephen King, gekeken.”Do you want a balloon?” Och, nachtmerries kreeg je er van: ‘Pennywise’, de clown met kwade bedoelingen, uit de film It, gebaseerd op het gelijknamige boek van de legendarische schrijver Stephen King. De (tweedelige) film uit 1990 groeide uit tot een klassieker. Nu is Pennywise terug en de makers zijn er in geslaagd om hem nóg enger te maken dan in het origineel.

Wij hebben de trailer even bekeken en kregen alweer kippenvel toen we de beelden zagen… Durf jij het aan? De film draait in het najaar van 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Bron: Telegraaf | Bron foto: Screenshot trailer